Обосновани прогнози за понеделник

Суонзи - Уотфорд
Англия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.30
Сигурност - 5/10

И двата отбора записаха слаби резултати в последните кръгове, но докато това при гостите е следствие на много силните съперници и е инцидентно, при Суонзи явлението продължава през целия сезон. Домакините са на точка от зоната на изпадащите, докато Уотфорд са на престижното 10-то място, само на седем точки от четвъртото място. Гостите изглеждат доста по-опасния отбор от Суонзи и го доказаха през септември, когато победиха днешния си съперник. Като гост ще е по-трудно, но все пак смятаме, че ще успеят. Прогноза 2.

Боавища - Витория Сетубал
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.80
Сигурност - 5/10

Още един мач с отличен коефициент. Боавища са на предпоследно място в класирането с крайно разочароващите 10 спечелени точки в 17 мача. Витория Сетубал заемат деветото място в класирането и са много близо като точки до зона Европа. Боавища имат една-единствена спечелена точка в последните си 10 мача. Няма нужда да даваме други доводи за залога ни. Прогноза 2.

Платаниас - Олимпиакос
Гърция
Час - 19:30
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Убийственият доминант в гръцкото първенство продължава похода си срещу отбора от долната половина на таблицата Платаниас. Олимпиакос правят нещо нечувано и невиждано и се движат със 17 победи в 17 мача от началото на сезона. Огромната им доминация води и до стабилна голова разлика - 47:10. Това означава, че за всеки отбелязан гол от съперник, Олимпиакос вкарват почти пет гола. Смятаме, че не само днес ще победят, но и ще го направят с разлика. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Ейбар - Гранада
Испания
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Намиращият се в отлична форма и правещ като цяло отличен сезон тим на Ейбар домакинства на слабака Гранада. Гостите имат пет загуби в последните си шест мача, като са на три точки от последното място в класирането на първенството. Ейбар са на престижното шесто място и са в серия от победи в последните три кръга. Прогноза 1.


Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2016/01/blog-post_18.html

Comments Off on Обосновани прогнози за понеделник

Comments are closed.