Орландо Сити – Атланта Юнайтед, прогноза (14/05/2017)

Крайно време беше да се насоча и към дебрите на северноамериканския футбол. За тази своя прогноза избрах срещата между тимовете на Орландо Сити и Атланта Юнайтед.

Орландо Сити е в супер серия от 6 победи!

Сезонът в МЛС е все още в началото си, но няколко състава вече се открояват. Един от тях е този на Орландо Сити. Той започна сезонът ужасяващо – с 2 загуби и равенство в първите 3 мача.

Но след това сякаш с вълшебна пръчка ситуацията се промени. От тогава насам отборът е близко до съвършенството, записвайки 6 поредни победи. Включително в последните им 4 домакинства. В тези 4 мача домакините успяха да отбележат цели 13 гола.

Към момента са на 5-то място в подреждането. Но имат и 2 мача по-малко спрямо лидера в класирането. Така че разликата от 4 точки може да бъде преодоляна с още 2 победи.

Ранно изплащане на печалба при 2 гола аванс!

Атланта Юнайтед също прави добър сезон!

Атланта е на 2-ро място и също спечели доста от своите двубои. Но те бяха предимно срещу тимове от долната половина на класирането. В последния си мач Атлатна загуби от лидера Спортинг Канзас Сити и то като домакин.

Прогноза за Орландо Сити – Атланта Юнайтед

В обобщение – очаквам победа за Орландо Сити в днешната среща. Защото в МЛС домакинският фактор е много силен. Прогноза: 1.

Сампдория – Наполи, прогноза (13/05/2018)

Материалът Орландо Сити – Атланта Юнайтед, прогноза (14/05/2017) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/орландо-сити-атланта-юнайтед/

Comments Off on Орландо Сити – Атланта Юнайтед, прогноза (14/05/2017)

Comments are closed.