Персиб Бандунг – Баянгкара, прогноза (31/05/2018)

Този мач е от първенството на Индонезия, Лига 1. Като в мачовете от него е силно изразен домакинският фактор.

В този шампионат са изиграни 11 кръга. Но домакините от Бандунг са изиграли само 9 мача и се намират на седмата позиция. Засега тимът на Персиб има 4 победи, 3 равенства и две загуби.

При победа в този мач отборът ще се придвижи до третата позиция. Ако обаче спечели и другият си отложен двубой, може да излезе начело в класирането. Така че мотивация за победа в редиците на домакините няма да липсва.

Познай 4 мача и спечели 400 ЛЕВА! Играеш ли?

В състава от Бандунг се подвизават петима чужденци, 4 от които са титуляри. В отбрана е кореецът Кун, в халфовата линия играе сърбинът Боян Малишич, а в атака се изявяват аржентинецът Джонатан Бауман и Езекиел Ндуасел от Чад. Последните двама са и голмайсторите на Персиб.

Гостите от Бекаси са чак на 15-та позиция, но имат само две точки по-малко от съперника си. Гостите разчитат изцяло на местни футболисти, понеже финансовите им възможности са доста по-скромни.

В преките мачове на терена на Персиб домакините са с две победи и равенство от последните три срещи. Сега мотивацията за призовите места е налице и отборът едва ли ще пропусне трите точки, които да го утвърдят в челото.

Барауа – Тамил Илам, прогноза (31/05/2018)

Материалът Персиб Бандунг – Баянгкара, прогноза (31/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/персиб-бандунг-баянгкара-прогноза/

Comments Off on Персиб Бандунг – Баянгкара, прогноза (31/05/2018)

Comments are closed.