Печеливши прогнози за мачове?

pechelivshi machive

Възможно ли е да правим печеливши прогнози за мачове? Това се питат доста от спортните фенове и типстъри. Да, възможно е и не само това, но една част от типстърите правят печеливши прогнози за мачове, но не всеки път. Тук е важно това уточнение, защото някои си мислят, че може винаги да се печели, е до момента според нас не сме стигнали такъв момент, а и едва ли някой може, защото в тази играта, т.е спортните залагания, особенно на футбол, то 100% сигурни и 100% печеливши мачове няма. Така, защото голяма доза късмет присъства във всяко едно спортно събитие. Вероятно и вие сте установили и с изненада сте виждали, как 90+2, 90+5, а дори и в по-късна минута(зависи от продължение на мача) се отбелязва гол и става корнер, тъч или нещо друго, на което сте заложили, а защо не и дузпа. Понякога рефера свири дузпа в последната минута. Да, това е спорта, това е тръпката и точно за това тази игра е толкова интересна и толкова хора залагат. говоря за футбола, но и в баскетбола и в снукъра и в дартса и в какво ли още не има спортно щастие и късмет. 

Нека се върнем на печеливши прогнози за мачове и малко влезем по-навътре в тази интересна и вълнуваща материя. Тук някой ще кажат, че еди кой си има късмет и хваща мачове, а друг няма и каквото и да прави не става. Тук има вярно, но важни са още доста фактори, защото колкото и да ти върви не се ли развиваш, не следиш ли нещата, не гледаш ли статистика, а само да разчиташ на късмет, рано или късно ще почнеш да губиш. Иска се и подготвеност. Влизали са хора незнаещи отборите и кой къде играе. Питали са как се попълва фиш и са пускали, ей така и са хващали всички мачове, 3,4,5 мача в права колонка, на пръв поглед мачове, който едва ли ще излязат, но излизат. Ок, сега някой ще каже този човек е имал късмет. Да , вярно имал е но следващия път, като пусне и нищо, пак и пак не хваща. Било е късмет, било е моментно, но човека няма и идея от мачове, успял е да ги познае по случайност и е взел печалба, но няма и идея, колко силен е отбора, къде играе, как се представя  в последните мачове и още и още информация, която други имат. 

Какво искаме да кажем тук. Голяма доза късмет има, но и голяма доза работа и подготовка. Ако имате подготовка и работите, занимавате се, следите, гледате мачове, статистика, интересно ви е и така ще се развивате в областта футболни предвиждания. Постепенно късмета сам ще дойде при вас, вероятно е това да стане, поне така мислим ние. Повечето успешни хора в професията са го постигнали с работа, доста работа, тук също е почти същото. Работете, ако ви е хоби супер, още по-бързо ще стане. Позитивно и напред. Успех с прогнозите на футболни мачове. 

Виж цялата прогноза на:

Comments Off on Печеливши прогнози за мачове?

Comments are closed.