Плейоф за влизане в групите на ШЛ

Астана - АПОЕЛ Никозия
Плейоф за влизане в групите на ШЛ
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

И двата тима стигнаха до този етап малко или много изненадващо. Астана се справиха с Марибор и ХИК Хелзинки, докато АПОЕЛ преодоляха Вардар Скорие и Мидтиланд, за да достигне до този етап. Стискаме палци на Станимир Стоилов, който е начело на Астана, но ще им бъде много трудно срещу АПОЕЛ. Двата отбора са равностойни и най-вероятно в първия мач ще гледаме защитна игра и тактическо надиграване. Очакваме шампионите на Казахастан и Кипър са решат всичко във втория мач. Прогноза Х.

БАТЕ Борисов - Партизан
Плейоф за влизане в групите на ШЛ
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Партизан преодоляха Стяуа в миналия кръг и сега до достигането до групите им стои една на пръв поглед по-леко препятствие - БАТЕ Борисов. Равенството в първия мач би било добър резултат за Партизан, а победата би била много добър бонус. Партизан със сигурност не е по-слабия отбор, така че очакваме да се справят със задачата поне да не загубят тази вечер. Прогноза двоен шанс Х2.

Спортинг - ЦСКА Москва
Плейоф за влизане в групите на ШЛ
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Спортинг Лисабон е един изключително силен отбор, който се представя отлично като домакин и очакваме да стигне до победата тази вечер. Противникът им определено не е слаб и влизането в групите далеч не е сигурно за португалците, но победата в първия мач поне изглежда много вероятна. Прогноза 1.

Манчестър Юнайтед - Брюж
Плейоф за влизане в групите на ШЛ
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Манчестър Юнайтед нямат право на грешка срещу белгийския Брюж. Влизането в групите е абсолютно задължително за Червените дяволи, след като миналия сезон не намериха място там. Брюж не е от класата на противника си. Домакините ще искат да си осигурят убедителен аванс и да не се притесняват за реванша. Това означава Юнайтед да спечелят с най-малко два гола. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_18.html

Comments Off on Плейоф за влизане в групите на ШЛ

Comments are closed.