Плейоф за Серия А

Болоня - Авелино
Плейоф за Серия А
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Болоня имат сериозни мераци да влезнат в елита на Италия, където бяха допреди само една година. Болоня победиха в първия мач като гост с 1:0 и сега им остава по-лесното - да победят у дома и да покажат, че имат място при най-добрите. След показаното в първия мач, по всичко изглежда, че ще успеят. Прогноза 1.

Виченца - Пескара
Плейоф за Серия А
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Виченца загубиха в първия мач, но това не променя факта, че са фаворити за победата в днешния мач, макар и вече да не са толкова големи фаворити за влизането в елита. Виченца бяха много близко до това да влезнат директно в Серия А, но допуснаха няколко грешки в последните кръгове, които ги лишиха от тази възможност. Това ги накара да играят сега плейофи и ако и сега отпаднат още в първия плейофен кръг, ще бъде голям провал. Виченца победиха Пескара в домакинството си за първенство в първия полусезон. Длъжни са да направят всичко възможно да зарадват публиката си тази вечер. Прогноза 1.

Силамае Калев - Пярну Линнаеесконд
Естония
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50 (-1 ХК)
Сигурност - 9/10

Едва ли домакините ще имат някакъв проблем с победата в този мач, особено в мача пред собствена публика. Гостите са най-слабия тим в първенството на Естония. Те имат само 1 спечелена точка в последните си 10 мача, което прави напълно очаквано установяването на последната позиция в класирането. Двата тима вече играха веднъж през сезон, когато Силамае Калев спечели с 6:1 като гост. Сега не вярваме да се провалят у дома. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Инфонет - Пайде Линнамеесконд
Естония
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Гостите са другия голям аутсайдер в елита на Естония, който се конкурира с горния отбор за последното място. Пайде имат само 5 спечелени точки за първите 13 кръга, което още отсега е достатъчна заявка за класиране в зоната на изпадащите в края на сезона. Инфонет се намират в много добра форма и победиха Пайде с 4:2 в гостуването си. У дома би трябвало да е доста по-лесно. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/blog-post_2.html

Comments Off on Плейоф за Серия А

Comments are closed.