Полша – Исландия: Прогноза за краен изход и голове – Приятелски срещи

Единичен: Текущ
Приятелски срещи
19:00/8 юни
Полша - Исландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Полша имаше неубедителен старт в квалификационния кръг за Мондиал 2022. Националният отбор завърши наравно с Унгария , а също загуби и от Англия. Единствено Андора беше победена поляците, а в контролната среща срещу Русия беше записано равенство.

Исландците са в продължителна криза. Националният отбор не се класира за предстоящото европейско първенство, а също така се провали в началото на квалификациите за Мондиал 2022. В първите мачове исландците загубиха от Германия и Армения ), а също така успяха да победят Лихтенщайн. На 4 юни отборът победи Фарьорските острови само с минимален резултат в контролна среща.

футболни прогнози

Полша няма негативни резултати в срещите си срещу Исландия – четири победи и едно равенство. В предстоящия мач поляците вероятно ще играят близо до оптималната си форма, така че победата на домакините е съвсем очаквана.

Вярвам, че не ни очаква голово шоу. Сега исландците така или иначе не могат да вкарат много, а Полша може да се ограничи до стандартна победа с няколко отбелязани гола. Рашавам да заложа на комбиниран залог – Полша да спечли с общо по-малко от 4,5 гола за 1,80 в Betwinner.

Публикация Полша – Исландия: Прогноза за краен изход и голове – Приятелски срещи публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/polsha-islandiya-08-06-2021/

Comments Off on Полша – Исландия: Прогноза за краен изход и голове – Приятелски срещи

Comments are closed.