Португалия – Германия: Прогноза [ВИДЕО] от Евро 2020 на Борис Касабов

Единичен: Текущ
Евро 2020
19:00/19 юни
Португалия - Германия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Германия загуби първия си мач у дома от Франция с 0:1, но това не може да се каже, че бе неочакван резултат, защото французите са един от фаворитите на експертите за шампион на Евро 2020. Сега за бундестима предстои много по-тежко изпитане, взимайки предвид, че тимът е опрян до стената.

Съперникът Португалия е изключително силен и го доказа в първия мач срещу Унгария, като ,макар и много късно, успя да вкара три гола на унгарците. Германия трябва да спечели поне точка от този мач, защото иначе тима може да отпадна още в груповата фаза.

Португалия обаче е отбор, който ще играе за победа и затова да си обезпечи класирането в елиминационната фаза преди двубоя с Франция. Германия изпитва трудности и Йоаким Льов има проблеми с дисциплината в самия състав. Не знам дали той ще смени схемата на игра, но според мен това ще е доста ползотворно.

Може би Германия ще изиграе тази среща с идеята да не загуби или да спечели поне точка, което дава шансове при победа срещу Унгария тима да се класира напред в турнира. И тъй като все пак Португалия вече има победа с 3 точка и с 3:0, то може би равенството ще е добър изход и за тях.

Затова моята прогноза е Х на 3.30 в Winbet (winbet prilojenie).

Публикация Португалия – Германия: Прогноза [ВИДЕО] от Евро 2020 на Борис Касабов публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/portugaliya-germaniya-19-06-2021-2/

Comments Off on Португалия – Германия: Прогноза [ВИДЕО] от Евро 2020 на Борис Касабов

Comments are closed.