Португалското първенство

Бенфика - Рио Аве
Португалия
Час - 18:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Едва ли някой се съмнява в победата за домакините, след като те имат 9 поредни домакински успеха срещу Рио Аве. По-интересно е с каква разлика ще бъде тяхната победа. Като имаме предвид головата разлика на Бенфика в домакинските си двубои - 21:5 в 7 мача - изглежда много вероятно да видим резултатна тяхна победа, още повече, че Рио Аве са сред най-слабите гости със само 6 точки далеч от дома. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Порто - Академика
Португалия
Час - 22:30
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Подобна е и ситуацията в мача на Порто, като при тях би трябвало да е още по-лесно, тъй като съперникът им е на предпоследно място в класирането. Порто имат 6 победи и 1 равен в домакинските си двубои, като головата разлика им е 14:1 - да, само един гол са допуснали Порто като домакини от началото на сезона. Трудно ще бъде на Академика на отбележат, както и да допуснат само един гол в своята врата. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

НЕК Ниймеген - Фейенорд
Холандия
Час - 15:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Фейенорд се представят много силно от началото на сезона и заслужено заемат второто място във временното класиране на само две точки от лидера Аякс. Съперникът им днес се намира в сериозна криза. НЕК имат само една спечелена точка в последните три кръга, а през седмицата сензационно отпаднаха от аматьорски отбор за купата. Като добавим към картинката и директните двубои - 5 победи и 1 равен в последните 6 мача за Фейенорд, последната победа с резултат 5:1, шансовете на домакините започват да се изпаряват. Прогноза 2.

Вилем II - Рода
Холандия
Час - 15:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Рода е още един отбор в сериозна криза. Те са в серия от 12 поредни кръга без победа. Противникът им има 7 точки в последните си три мача и е готов за нов успешен мач. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/12/blog-post_20.html

Comments Off on Португалското първенство

Comments are closed.