Предложения за понеделник

Кристъл Палас - Съндърланд
Англия
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Кристъл Палас правят солиден сезон и при победа днес ще влязат в Зона Лига Европа. Гостите, дори и да победят, ще си останат на предпоследното място в класирането. В момента те имат само 6 точки от 12 мача - повече от три пъти по-малко от противника им. Като добавим в цялостната картинка и резултата от последния директен двубой, когато Кристъл Палас спечелиха през май с 4:1 като гост, везните се накланят твърде много към домакините. Прогноза 1.

ФК Ростов - ФК Уфа
Русия
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Вторият във временното класиране Ростов приема намиращият се в зоната на изпадащите тим на Уфа. Домакините имат 30 точки срещу само 13 за гостите. Ростов са в срия от 4 поредни победи, докато Уфа имат само 2 победи в последните си 10 мача. Допълнителен коз на тяхната сметка е победата им в началото на сезона като гост на Уфа. Сега, когато ще имат и подкрепата на местната публика, можe; да сме още по-сигурни в техния успех. Прогноза 1.

Каляри - Асколи
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Каляри вървят много успешно по пътя си към завръщане в италианския елитен ешалон. Тимът върви на първо място във временното класиране, а формата им в момента е изключителна - 13 точки за последните 5 мача. Асколи се намират в дъното на класирането, спечелвайки едва 3 точки за последните си 6 двубоя. Като гост на тим като Каляри ще им е безкрайно трудно. Прогноза 1.

Льо Авър - Брест
Франция Лига 2
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Залогът ни е най-вече за много по-добрата форма на Льо Авър, която, заедно с домакинското предимство, очакваме да е достатъчно за победата в двубоя между тези два иначе равностойни отбори. Льо Авър спечелиха последните си 4 мача, докато гостите имат само 2 победи в последните си 8 двубоя. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_23.html

Comments Off on Предложения за понеделник

Comments are closed.