Проверка на билети от лотарията – как и къде?

Живеем в Ерата на дигиталните технологии, но въпреки всичко много хора предпочитат да закупя билет в на хартия и да си го изтрият още на място, за да могат при печалба евентуално да вземат още един или няколко билета или да си вземат парите от печалбата, а защо не и да си го изтрият в къщи, на по-спокойно. Колкото и да е странно вече сме 2019 година, по-точно края на тази година, технологиите се развиват много бързо, а все повече хора дори изтриват билети онлайн на хартия, но в момента специално в България това е голям хит, голямо хоби триенето на билетчета от лавките или от тото пунктовете или други специализирани будки за продажба на лотарийни билети. Все повече хора изпробват своя късмет като за тази цел все пак са помогнали и големия брой реклами по телевизията особено, а и по радиостанциите, по сайтовете и на други места, където се дават печелившите, които са спечелили 50, 100 хиляди, двеста хиляди дори и милион и два милиона и така нататъка. По този начин хората и те искат да изпробват късмета си а пък видиш ли може пък и да им се падне някаква голяма сума. 
 
Реално погледнато всеки един може да спечели почти всичко опира до късмет и ако е писано всеки един може да спечели голямата печалба. Повечето хора не играят само за голямата печалба. Играят нещо да спечелят, независимо дали 100 200 500 1000 лв., това са пари и могат да послужат за нещо, което за което играча има нужда. Това са един вид моментни печалби, които се дават директно на лавката или в тото пункта или на други места. Можем да видим билети и в будките за цигари и алкохол, а също така и на други места хранителни магазини, хранителни стоки и други. Дори сме виждали и билети в зарзаватчийница или такива които продават плодове и зеленчуци, магазини за плодове и зеленчуци, така че билети има на много места, особено в големите градове, а също така и в селата. Проверката на билетите става, като се изтрият в полетата предназначени за дадената игра, като след като тези полета се изтрият то следва да се открие по принцип три еднакви символа. Така е В повечето игри, но има различни типове игри, където може би и самите условия и правила на играта са други, но като цяло това е принципа.
 
В последно време много популярни станаха игрите с няколко игри. Купуваш един билет и вътре има не една, а две, три, четири или дори и повече игри. Естествано тези билети са малко по-скъпи, но по принцип коментарите са, че дават повече печалби, т.е шанса от повече игри би следвало да е по-голям. Билетите преди бяха по-евтини 1, 2 лв/. радко 3, а сега вече повечето билети са по 3, 5 лв дори има и билети и за 10 лв., което е наистина една по-сериозна сума. Едва ли много биха си позволили билет от 10 лв., но пък се говори че там уж печалби били по-големи, като сега това не можем да кажем дали е така или не е, може би вие ако сте по-запознати с лотарийните билети с това как се трие и какви са игрите,  а може да знаете повече от нас, но ние пък в тая статия искахме да нахвърляме нещата да обясним основно за лотарийните билети и за това хоби. То по-скоро се получава, като страст сред хората, всеки иска да трие билети. Виждали сме пенсионери след като вземат пенсиите от 7 до до 15-ти по принцип, всеки месец се взимат и веднага тичат към лавките за да трия билети и се надява да ударят нещо сериозно, като спечелят пари да помогнат на себе си да помогнат на децата на внуците и така нататъка. Естествено всеки иска да спечели, това няма нищо лошо, но реално билетите са много това искаме да ви кажем тук и трябва да го знаете. Билети са страшно много, печалбите или изглежда че са много но не са чак толкова много, защото билетите са огромно количество, примерно 500000 1000000 билета и така нататъка над 1000000 билета, така че шанс не е толкова голям, да спечелите някаква много голяма сума, но ако имате късмет спокойна можете да уцелите голямата печалба, пък ако не е голямата печалба все някаква печалба може да е, все пак да си изиете билета поне.
 
Основно искаме да заложи на проверката на лотариен билет проверка на билет или няколко или проверка на няколко билета, като това става основно като се изтрият полетата предназначени за игра, видите, че печелите и можете да направите проверка, като дадете билета на служителя на лафка, тото пункт или друго място, където се продават. Те имат специални устройства, които четат баркодовете и така сумата ще се изпише на екрана. До 300 лева до колкото сме запознати, могат да се вземат директно от лафката или друго търговско място, като следва да ви дадат и квитнация. 
 
Прочетете условията и правилата на всяка една игра, защото те наистина са много лотарийните игри и са много различни, така че всяка една от тях си има правила но доскоро, което знаем това беше информацията която имаме, че до 300 лв мога да се вземат от лавката или тотопункта, а по принцип при по-големи печалби вече трябва да попитате продавача и той да ви обясни или да се свържете с организатора. Може да получите парите чрез са платежната система на EasyPay, а също така по банков път а при много големи печалби може би трябва да се срещне директно с организатова в централата на играта. При много големяма печалба, то тя ще бъде преведена по банков път за да бъде всичко документирано, така че общо взето това е с лотарийните билети. Има още много неща да се изпишат за темата с игрите на лотарийните билети,  за проверка на лотарийни билети и така нататъка, като това може да направим в други напи материали.  Желая ви късмет в игрите на късмета и големи печалби!
 

Виж цялата прогноза на:

Comments Off on Проверка на билети от лотарията – как и къде?

Comments are closed.