Прогноза за Полша – Италия (14/10/2018)

Прогноза за Полша – Италия от Лига на Нациите.

Лига на нациите, Лига А, Група 3

В тази група са отборите на Италия, Португалия и Полша. Португалия – 6 точки, Полша – една точка, Италия – една точка.

Резултатите в групата до сега:

  • 07.09, Италия – Полша 1:1.
  • 10.09, Португалия – Италия 1:0.
  • 11.10, Полша – Португалия 2:3.

Страхотни бонуси и оферти от bet365 – само ги вижте!

Полша продължава със слаби защита и нападение

На Световното Полша се класира с чудесни резултати в квалификационната си група. Но квалификационната група бе лека, защото Дания и Румъния са преодолими от Полша съперници.

На Световното Полша записа лоши резултати, подплатени със слаба игра и в защита, и в нападение. Тази тенденция продължава и до днес.

Отборът вкарва голове и някои хора имат право да заключат, че в нападение не се представя зле. Може и да е така. Но от мачовете, които съм им гледал напоследък, за мен не е достатъчно опасен в нападение. Тимът играе с двама нападатели, 4-4-2, и трябва да създава повече опасности през центъра, каквато е тази схема.

bet365Топ 3 Предимства на bet365
bet365 ревюРЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!
1. Най-добрите бонуси, промоции и оферти
2. Най-богата програма за мачове и На Живо
3. Видео платформа за гледане на мачове

Италия продължава със слабата игра в защита

Италия изигра най-силният си мач от много време насам срещу Украйна преди няколко дни. Само късметът спаси Украйна от загуба. Мачът завърши 1:1, а реалният резултат бе 3:1 за Италия.

В този мач Италия игра силно в нападение, създаде няколко чисти положения и много нечисти. Но в защита игра слабо. Слабо за стандартите на Италия. В сравнение с много други отбори Италия играе много силно в защита. Но играе слабо за своите стандарти.

Срещу Португалия Италия игра 4-4-2 и тотално се издъни (нищо, че загуби само с 0:1) и Манчини каза, че повече няма да използва тази схема. На въпрос за 4-2-3-1, което е другата вариация на 4-4-2, но с един нападател, Манчини каза лаконично, че отдавна е забравил за тази схема.

Тези разбирания на Манчини са лоши за тактическата вариативност на Италия. Отборът е обречен да използва само 4-3-3 под неговото ръководство, а това не е добре. Италия се слави с тактическата си вариативност според противника в мача и според конкретния резултат в мача. Надявам се поне Манчини понякога да преминава в 4-5-1, която е друга вариация на 4-3-3.

Вижте още една прогноза за мача между Полша и Италия

Прогноза за Полша – Италия

От написаното до момента какво разбрахме? Че Полша точно в момента е със слаба защита и с нападение на средно ниво. Че Италия точно в момента е със защита на средно ниво и със силно нападение.

Следователно е много вероятно точно сега в мача между двата отбора да има поне 4 чисти голови положения, за да паднат поне два гола (успеваемостта е около 50%). Смятам, че вероятността да има 4 чисти голови положения е около 75%, което се равнява на коефициент 1.33.

Предлагат ни коефициент 1.40, който се равнява на 71.4% вероятност. 1.40 е над 1.33 и го взимам.

Материалът Прогноза за Полша – Италия (14/10/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/прогноза-полша-италия/

Comments Off on Прогноза за Полша – Италия (14/10/2018)

Comments are closed.