Сигурни прогнози за днес

Хъл Сити - Арсенал
Англия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Арсенал се намират в страхотна форма и ни се струва, че няма да имат проблем в гостуването си срещу отбор, който е малко над зоната на изпадащите. Артилеристите имат 9 победи и 1 равен в последните си 10 двубоя. Тази невероятна серия им позволява да заемат третото място във временното класиране. Те ще искат да го запазят на всяка цена, защото то ще ги изпрати в групите на ШЛ. Срещу Хъл очакваме да нямат проблеми. Арсенал имат 7 победи и 1 равен в последните си 8 мача срещу Хъл. Прогноза 2.

Каляри - Парма
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Това е последният шанс на Каляри да останат в битката за оцеляване в италианската Серия А. Ако победят, могат да скъсят разликата със зоната на спасението на 5 точки, което е преодолима разлика. Парма в същото време са на 100% изпаднали. Да не забравяме, че това е италианското първенство, на Каляри отчаяно им трябват точки, а на Парма отчаяно им трябват пари. Нищо чудно да станем свидетели на класически за терените на Италия мач. Прогноза 1.

Арсенал Тула - Краснодар
Русия
Час - 15:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Краснодар се намират на второ място във временното класиране и играят отлично. Имат 5 победи и 1 равен в последните си 6 мача, така че дават сериозна заявка за Шампионската лига през следващия сезон. Арсенал Тула пък са на другия полюс - те са в дъното на класирането и се борят да не изпаднат. Ясно е, че разликата в класите е в полза на гостите. Те победиха този си съперник с класика 3:0 в двубоят между тях от първия полусезон. Подобен развой чакаме и днес. Прогноза 2.

Алмерия - Селта
Испания
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 3.75
Сигурност - 4/10

Ще потърсим изненадата в този мач. Изненада според букмейкърите, според нас победата за домакините въобще няма да е изненада. Макар и задното им класиране, те записват никак нелоши резултати у дома през тази година - имат само 1 загуба в 7 домакинства. На тях много повече им трябват точки, защото се борят за оцеляването си, докато гостите не се борят за нищо. Още повече, че Алмерия победи като гост Селта през зимата. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/04052015.html

Comments Off on Сигурни прогнози за днес

Comments are closed.