Квалификации за ЕП

Грузия - Шотландия
Квалификации за ЕП
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Шотландците показват много добра форма и имат отлични шансове да стигнат до Европейското първенство, макар и да играят в една от най-тежките групи. Тимът има 3 победи и 2 равни в последните си 5 мача, докато домакините са в серия от 3 поредни загуби, в които общата им голова разлика е 0:10. Всъщност Грузия загуби всичките си мачове в групата, включително и този срещу Шотландия, освен мача с Гибралтар. Тимът няма никакъв шанс за каквото и да е, докато Шотландия сега са на върха на увереността и ще играят за задължителна победа. Прогноза 2.

Германия - Полша
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

В друг мач от тази група, лидерът Полша приема втория във временното класиране Германия. Поляците са все още непобедени, като вече победиха веднъж Германия с 2:0. Самочувствието от тази победа ще им помогне да излязат като равен с равен в тежкото гостуване на Германия. Гостите наистина практикуват качествен футбол и имат силите да си тръгнат непобедени и от визитата на Германия. Прогноза двоен шанс Х2.

Фарьорски острови - Северна Ирландия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Фарьорските острови стигнаха до две сензационни победи срещу Гърция, но все пак загубиха срещу всички останали отбори. Северна Ирландия правят една страхотна кампания, която им помага сега да ги намерим на второ място във временното класиране. Уникалният шанс за класиране на Европейско първенство не е за изпускане и ако загубят точки точно срещу Фарьорските острови, би изненадало всички, включително и нас. Но не смятаме, че нещо такова мfже да се случи. Прогноза 2.

Сърбия - Армения
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Сърбите се представят много слабо в тези квалификации, но за тяхна радост сега се изправят срещу отбор, чиито изяви са също толкова слаби. Арменците са по-слабия отбор в тази двойка и би било напълно логично да си тръгнат победени от гостуването на отбор като Сърбия, в който играят футболисти от много високо ниво. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_4.html

Comments Off on Квалификации за ЕП

Comments are closed.