Типелиген Норвегия

Розенборг - Лилестрьом
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Крайно време вече е славният тим на Розенборг да намери себе си и да запише една победа, каквато вече нямат четири поредни мача. Като цяло представянето им от началото на новия сезон е много слабо, но разликата с първото място продължава да е стопяема - 9 точки. Лилестрьом започнаха добре сезона според възможностите си и в момента дори са пред Розенборг. А през миналия сезон Розенборг завършиха с почти двойно повече точки от гостите. Историята на съперничествата между двата отбора и изцяло в полза на домакините, които от много години не са падали от Лилестрьом. Очакваме в този мач началото на възхода на Розенборг. Прогноза 1.

Волеренга - Олесунд
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Има огромна разлика във формата на двата отбора и то тя е в полза на домакините. Домакините са на 4-то място във временното класиране с 19 точки, като в последните си 8 мача имат 5 победи и 3 равенства. Олесунд са 13-ти към момента и имат 1 победа, 5 равенства и 5 загуби. Любопитен момент от съперничествата между двата отбора е, че домакинът винаги побеждава. В последните 11 мача помежду им 9 пъти домакинът е печелил и на 2 пъти са завършвали наравно. Логиката говори, че отново домакинът ще спечели. Прогноза 1.

ОД БК - Согндал
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Домакините са в страхотна форма, като спечелиха последните си 4 двубоя. Согндал също могат да се похвалят, че са спечелили 4 от последните си 5 мача, но всичките им победи бяха като домакини. Когато не играят на собствения си стадион представянето им е много по- лошо. Затова и са чак на 10-та позиция. ОД БК имат двойно повече победи в директните двубои през последните 5 години и смятаме, че отново ще приберат трите точки. Прогноза 1.

Санднес - Бодьо Глимт
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 6/10
Домакините започнаха ужасно сезона и заслужено са на последно място във временното класиране. От началото на кампанията имат 1 победа, 4 равенства и 6 загуби. Гостите в началото на сезона също трудно намираха себе си, но в последните си 6 мача имат 6 победи и с тези показатели няма как да не заложим на тях. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/09062014.html

Comments Off on Типелиген Норвегия

Comments are closed.