Квалификации за ЕП

Беларус - Македония
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Беларус трудно ще се затруднят в домакинството си на аутсайдера Македония. Гостите са в серия от 7 поредни загуби. Една от тях е именно срещу Беларус и то на собствен терен. Беларусите се намират в добра форма, като само преди няколко дни победиха като гост Словакия. И домакините нямат шанс за Европейското, но все пак това е мач на честта, в който едва ли ще видим изненада. Прогноза 1.

Украйна - Испания
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 6/10

Испания имат 8 победи от 9 мача в тази квалификационна група и нашите очаквания са да я завършат по подобаваш начин. Иначе на практика и двата отбора ще играят само за честта си тази вечер - Украйна имат шанс за второто място, но трябва да се надяват Словакия да се провали срещу Люксембург, което е много малко вероятно. Домакините са добър отбор, но разликата в класите е твърде голяма - Испания е един от най-силните отбори в света и действащ Европейски шампион.

Литва - Англия
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Изненадващо за мнозина, англичаните са абсолютно безгрешни в тези квалификации. Те спечелиха всичките си девет мача и имат впечатляващата голова разлика от 28:3. Обикновено англичаните се мъчат здраво в квалификационните групи и често са били на косъм от отпадане от голямо първенство, но това не е случаят сега. Литва са предпоследни и изпреварват единствено Сан Марино. В първия мач между двата отбора, Рууни и компания спечелиха с 4:0. Сега шансовете са абсолютно на тяхна страна. Прогноза 2.

Естония - Швейцария
Квалификации за ЕП
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Сериозна разлика в класите виждаме и в сблъсъка между тези два отбора. Швейцария ще завършат групата на второ място, докато Естония каквото и да направят днес, няма да успеят да стигнат до заветното трето място. Няма изявени звезди в отбора на домакините, докато при гостите имаме много по-познати имена от големите европейски отбори. Всякакъв изход от този мач, различен от победа за Швейцария, ще ни изненада. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/12102015.html

Comments Off on Квалификации за ЕП

Comments are closed.