Исландия – Висша Лига

Фьолнир Рейкявик - Лейкнир Рейкявик
Исландия
Час - 23:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Малко вероятно ни се струва домакините да изпуснат победата в този мач. Те имат чувствително предимство в преките двубои - 6 победи срещу само 1 на противника в последните 5 години. Фьолнир започнаха доста по-добре новия сезон. В момента те са в серия от 3 поредни победи, докато новакът в елита Лейкнир е в серия от 3 поредни поражения. Като добавим и домакинското предимство към тази статистика, залогът за Фьолнир ни се струва много изгоден. Прогноза 1.

КР Рейкявик - Акранес
Исландия
Час - 22:15
Прогноза - 1 ПП
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Разликата в класите между двата отбора е много сериозна. КР Рейкявик е един от традиционно силните отбори в местното първенство, който има 5 победи в последните си 6 двубоя. Гостите са един от новаците в елита и началото им при най-добрите не е особено блестящо - тимът записа 1 равен и 4 загуби в последните си 6 двубоя. Нашите очаквания са отборът на домакините да си извоюва преднина още през първото полувреме и да не трепери до края. Прогноза 1 първо полувреме.

Филкир - Стярнан
Исландия
Час - 22:15
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10

Стярнан е действащия шампион на страната. Шампионите обаче не стартираха новия сезон по очаквания начин и това е причината да виждаме толкова висок коефициент за тяхна победа срещу средняк като Филкир. Стярнан обаче е без съмнение доста по-добрия отбор с доста по-добрите играчи. Те имат 4 победи в последните 5 мача срещу отбора на Филкир. При този коефициент си заслужава да се заложи за тях. Прогноза 2.

АФК Юнайтед - Люнгшиле
Швеция 2
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Най-много стойност в този мач откриваме в залога за равенство. Разлика в нивото на двата отбора трудно можем да открием. Те имат еднакъв брой спечелени точки от началото на кампанията. Имат и по 3 равенства в последните си 6 двубоя. АФК Юнайтед и Люнгшиле си разделиха по една победа в последните два директни мача, може би е време да запишат и реми. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/15062015.html

Comments Off on Исландия – Висша Лига

Comments are closed.