Обосновани прогнози

Мойренензе - Спортинг
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Отборът на Спортинг е доста по-добрият тим, който ще излезе в днешния мач, и би било логично да спечелят, както го направиха в 6 от последните си 7 мача. Формата на гостите е отлична и при победа днес ще си осигурят участие в Шампионската лига през другия сезон. Дори имат шанс да се борят за второто място, даващо право на директно участие в групите. Домакините са 11-ти в подреждането, спечелиха едва 4 точки в последните си 6 домакинства и шансовете им в днешния мач са твърде малки. Прогноза 2.

Хобро - Мидтиланд
Дания
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.55
Сигурност - 8/10
Мидтиланд се доказаха като убедително най-добрият отбор в първенството на Дания. Те са лидери в класирането с цели 11 точки преднина пред втория. Всяка една нова победа ги приближава все по-близо и по-близо до титлата. Всъщност, с играта, която показват, едва ли някой се съмнява в това, че първото място ще бъде заето именно от тях в края на първенството. Мидтиланд имат 6 победи и 2 равенства в последните си 8 мача. А в последните си 4 мача срещу 6-ия във временното класиране Хобро, записаха само победи. Мачовете им от този сезон бяха спечелени много лесно - 3:0 и 5:1 (като гост). Сега се съмняваме нещата да са много по-различни. Прогноза 2.

Болоня - Катания
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10

Катания са в отлична форма, докато домакините изпаднаха в миникриза, но това е италианската Серия Б, а тук нещата не винаги се развиват по логичния начин, а по-често по-удобния начин. Болоня, въпреки лошата си форма, са на само 2 точки от второто място, изпращащо директно в Серия А. Победата е важна за тях, за да останат в битката за него, докато мачът за гостите е без значение. Те са в средата на таблицата и сезонът за тях привърши. В италианската втора дивизия по-често побеждава по-мотивираният отбор и заради това ще заложим за Болоня. Прогноза 1.

Бешикташ - Карабюкспор
Турция
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Бешикташ нямат право на грешка срещу отбора от зоната на изпадащите Карабюкспор. Домакините ще излезнат на първо място при победа днес и би трябвало да изядат съперника си, който има едва 6 точки в 13 мача като гост. Прогноза 1.

ТВ Програма
17:00 Славия - Хасково ---> Diema Sport HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/04/27042015.html

Comments Off on Обосновани прогнози

Comments are closed.