ПСЖ срещу Ница: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

 

Единичен: Текущ
Лига 1 - Франция
22:00/15 сеп.
ПСЖ - Ница
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Наелектризиращата атмосфера на френската футболна Лига 1 ще се завърне на 15 септември на грандиозния Парк на принцовете в Париж, където Пари Сен Жермен (ПСЖ) ще се изправи срещу Ница. Двата умели отбора ще се изправят един срещу друг под светлините на прожекторите с надеждата да си осигурят важни три точки към актива си за сезона.

Анализ на мача

Пари Сен Жермен, намиращ се на 2-ра позиция в лигата, започна сезона с впечатляваща форма: три победи и едно равенство в последните четири мача. Скорошната им победа с 4:1 като гост над Лион затвърждава силната им атакуваща мощ. След като вкараха 8 гола в последните четири мача, те определено могат да нанесат удар, когато става въпрос за играта им в нападение. Защитните им способности обаче изглеждат малко колебливи, като в последните си мачове допуснаха 2 гола.

Видя ли всичко важно за Мобилна апликация на Betano?

От друга страна, Ница заема 8-о място в лигата. През този сезон те все още нямат загубен мач, но трите поредни равенства подсказват, че може да изпитват известни затруднения, когато става въпрос за реализиране на шансове. В последните си 4 мача те са вкарали само 4 гола и са допуснали само 2, което показва солидността им в защита, но липсата на способност за отбелязване на голове.

Формата на ПСЖ и ефективността в атака, съчетани със солидната защита на Ница и липсата на голове, правят този мач интересен. Мачът ще бъде тест за това дали страхотната атака на ПСЖ ще успее да разбие сгъстената отбрана на Ница.

Един срещу друг

– ПСЖ е непобеден в последните 5 директни сблъсъка срещу Ница, с 3 победи и 2 равенства.

– в 3 от тези 5 мача е отбелязан резултат под 2,5 гола.

– Ница не е вкарала гол в последните 3 двубоя срещу ПСЖ.

Скорошна форма

– Пари Сен Жермен: 3 победи и 1 равенство в последните си 4 мача в лигата, показвайки висока ефективност в атака, но допускайки голове.

– Ница: Непобедени с 1 победа и 3 равенства в последните си 4 мача от лигата, като показват силна ефективност в защита, но вкарват по-малко голове.

Тенденции

– ПСЖ: В момента се намира в серия от 4 мача без поражение във всички състезания.

– Ница: В момента е в серия от 5 мача без поражение във всички състезания.

Публикация ПСЖ срещу Ница: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/psg-nicce-martin-georgiev-15-09-2023/

Comments Off on ПСЖ срещу Ница: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Comments are closed.