Първа Хърватска Лига

Динамо Загреб - Драговляц
Хърватия
Час - 18:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 5.00
Сигурност - 3/10
Ще потърсим изненадата в този двубой. Гостите са на последно място, но са в много добра форма и с победите си от последните два кръга вече имат съвсем реален шанс да се спасят. В последния кръг гостите победиха силния тим на Хайдук Сплит с 4:1. Динамо Загреб вече и на теория са шампиони, така че този мач е без никакво значение за тях. Много често в битките между първия и последния стават изненади, не е никак невъзможно и сега да се случи такава. Прогноза двоен шанс Х2.

Рейнджърс - Еър Юнайтед
Шотландия Лига 1
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Често този сезон търсехме победи на Рейнджърс с хендикап и почти винаги домакините оправдаваха доверието ни. Двата отбора играха три пъти през този сезон, като и трите пъти Рейнджърс победиха с поне два гола разлика. Не виждаме причина това да не се случи и сега, още повече като погледнем към формата на гостите, която ни показва, че са спечелили само 1 точка в последните си 3 мача. А като видим и головата разлика на домакините през този сезон, която е 100:16, залогът ни изглежда още по- обещаващ.

Хелзинки - Хонка
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Хелзинки са страхотни домакини. Те са спечелили 4 от последните 5 домакинства на Хонка. Те започнаха отлично новия сезон на Финландия с две победи пред собствена публика, което е доста обнадеждаващо за феновете им. Логиката ни сочи към нова тяхна нова победа у дома срещу Хонка, които имат 3 загуби от 4 мача от началото на сезона.

Абъристуит - Порт Толбът
Уелс
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Мач от долната половина на уелското първенство, чиято система е много подобна на българската в момента. Домакините се смятат за най- добрия отбор в долната част, докато формата на гостите е крайно неубедителна - нито една победа в последните 4 мача. На гостите им предстоят два много тежки мача и ако ги загубят ще се озоват в зоната на изпадащите. Напрежението е в техния двор, а домакините се очаква да подходят сериозно към мача и да не дават аванти. Прогноза 1.

ТВ програма
21:45 Атлетико Мадрид - Челси -> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/04/blog-post_22.html

Comments Off on Първа Хърватска Лига

Comments are closed.