Първенството на Франция и Португалия

Каен - Лавал
Франция
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10

Каен спечели и трите последни директни срещи, като любопитното бе, че и трите мача бяха взети с един и същ резултат - 2:1. И сега двата отбора са доста далеч един от друг в класирането. Гостите са на само точки от зоната на изпадащите, докато домакините дори могат да мечтаят да стигнат до зоната, даваща право на промоция, която е на 6 точки от тях. Каен имаха няколко неубедителни резултата в последно време и сега е моментът да се върнат към победите. Прогноза 1.

Сент Етиен - Лил
Франция
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.05
Сигурност - 5/10

Много равностойна среща от първенството на Франция. Гостите може да се каже, че са една идея по- добрия отбор, но пък домакините ще имат на свое разположение подкрепата на верните си фенове. Срещата със сигурност ще бъде на кантар и нищо чудно в крайна сметка да завърши без победител. Прогноза Х.

Олянензе - Витория Гимараеш
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10

Олянензе са на предпоследно място в първенството и имат спечелени само 3 точки в последните си 6 мача. Гостите за същия период спечелиха 10 точки, а и те са много по- напред в класирането. Директните двубои също са достатъчно показателни за разликата в нивото на двата отбора. Витория спечели последните си 3 срещи срещу Олянензе, а при коефициент 2.00 определено си заслужава да им се доверим и сега. Прогноза 2.

Малага - Валенсия
Испания
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.75
Сигурност - 5/10

Малага и Валенсия е откриващият мач на поредния кръг на испанското първенство. Разликата в местата между двата отбора е доста голяма - Малага са 14-ти, а Валенсия 8-и, но истината е, че разликата в точките е само 3. Но смятаме, че има други фактори, които значително увеличават шансовете на гостите. Домакините са в доста лоша форма. В последните си 6 срещи имат 1 победа, 1 равенство и 4 загуби. Междувременно отпаднаха и от Купата на Краля от Осасуна. Освен това, Валенсия има много сериозно предимство в директните двубои. В последните 12 мача между двата отбора Валенсия имат 10 победи. Така че шансовете за нова победа на гостите не са никак лоши. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/01/blog-post_17.html

Comments Off on Първенството на Франция и Португалия

Comments are closed.