Реал Гарсиласо – Естудиантес, прогноза (02/05/2018)

В група F от това издание на Копа Либертадорес жребият събра 3 носители на трофея, печелили общо 10 пъти купата. Аржентинския Естудиантес е триумфирал 4 пъти, а с по 3 купи са Сантос и уругвайския Насионал Монтевидео.

Сред тях перуанския Реал Гарсиласо е като „беден роднина“. Основан едва преди 9 години клубът от Куско може да се похвали само с 3 втори места от първенството на Перу. Успя да натрупа малко опит и в турнирите на Южна Америка.

Най-страшното му оръжие там е високата надморска височина (над 3 300 м), на която приема противниците си от равнините на Аржентина, Бразилия, Парагвай, Уругвай. Страни с далеч по-силни първенства от перуанското. Но които изпитват определени трудности, когато им се наложи да гостуват високо в Андите на Боливия, Перу и Еквадор.

Футболна статистика за мачове!

В досегашните 2 домакинства Грасиласо победи с 2:0 лидера Сантос и завърши 0:0 с Насионал. При двете си гостувания, обаче, бе разбит съответно с 0:4 от Насионал и 0:3 от Естудиантес.

При положение, че при равен точков актив първо се гледа резултата от преките двубои, шансовете на перуанците да излязат от групата не са големи. Те ще трябва да търсят убедителна победа в тоя мач. А това може да им донесе неприятности срещу Естудиантес, отбор разчиташ традиционно на здрава игра в защита и на контраатаки.

В мачовете със Сантос и Насионал домакините създадоха много положения за гол, но успяха да реализират само две от тях. Очаквам сега да са по-ефективни и да успеят да победят. Макар, че едно равенство също няма да е голяма изненада.

Разликата между чистата единица @ 2.15 и АХ -0.25 е минимална и за това избирам азиатския хендикап. Една лека подсигуровка никога не е излишна!

Материалът Реал Гарсиласо – Естудиантес, прогноза (02/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/реал-гарсиласо-естудиантес-прогноза/

Comments Off on Реал Гарсиласо – Естудиантес, прогноза (02/05/2018)

Comments are closed.