Реал Мадрид – Брюж: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Шампионска лига на Стефан Ралчев

Единичен: Текущ
Шампионска лига
22:00/1 окт.
Реал Мадрид - Брюж
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

След катастрофалната загуба на Реал от ПСЖ с 0:3 сега футболистите на Зидан са опрени до стената и точно сега се пада удобен момент да победят Брюж, за да спечелят първите си три точки, защото по-нататък може да стане д оста по-трудна ситуацията.

Моята прогноза избрах от българския букмейкър Уинбет – победа за Реал Мадрид и под 4,5 гола. Коефициентът е малко над 1.85 – доста примамлив при положение, че успехът на Реал Мадрид няма какво да се коментира.

Мисля, че Реал ще победи, но поставих ограничението от под 4,5 гола, за да увелича още малко коефициента.

За мнозина от вас головете изглеждат много, но не се знае – ако играта на Реал потръгне, може вкара 4-5 гола, както и Брюж да се разпише, като тогава прогнозата ще отиде на вятъра. Но все си мисля, че първата и основна задача на Реал е да спечели този мач – независимо как, по какъв начин, с каква игра и с колко гола разлика.

Реал направи равенство 0:0 срещу Атлетико Мадрид, имаше тежък мач през уикенда, така че футболистите нямаше как да почиват или да прескочат мислено този двубой, за да мислят за предстоящия с Брюж. Брюж традиционно се представя доста добре, през уикенда имаше леко гостуване на Мехелен, което спечели с 5:0

реал Мадрид и Брюж имат само два двубоя в цялата история. Това се случва на осминафинал през вече далечната 1976 година, когато белгийците доста изненадващо отстраняват Реал след 0:0 и победа с 2:0. от тогава не са се срещали, макар и Брюж доста често да играе в груповата фаза на Шампионската лига.

Нещото, което трябва да отбележим е, че мачът ще бъде ръководен от българския съдия Георги Кабаков и за първи път след над 20 години, когато Атанас Узунов ръководеше доста престижни мачове, дори и от елиминационната фаза, българин ще ръководи мач на Реал Мадрид, което няма как да не ни радва.

За онези от вас, които наблюдават съдийството на Кабаков, може да посъветваме да потърсите и брой картони, тъй като реферът е от онези, който дава повечко картони. А защо не и дузпа, тъй като, ако Реал атакува повече, което е логични, може да се стигне до наказателен удар. Но това са алтернативни варианти на моята прогноза, върху които ви нахвърлям да помислите.

Присъедините се към нашия Ю Тюб канал, където качваме всички ВИДЕО прогнози, както и в нашата затворена Фейсбук група, където разиграваме доста игри с примамливи финансови награди.

Публикация Реал Мадрид – Брюж: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Шампионска лига на Стефан Ралчев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/real-madrid-brugge-01-10-19/

Comments Off on Реал Мадрид – Брюж: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Шампионска лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.