Румъния Купа на лигата

Динамо Букурещ - Клуж
Румъния Купа на лигата
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 3.00
Сигурност - 5/10

Динамо Букурещ и Клуж играят в четвъртфинален сблъсък от турнира за Купата на лигата в Румъния. Залогът за гостите, освен с по-високия коефициент за тях, ни съблазнява и със сериозното им предимство в преките двубои. Клуж имат 4 победи и 1 равен в последните си 5 мача срещу Динамо Букурещ. И в моментната форма гостите с малко превъзхождат противника си, така че залогът за тях е една добре оправдана инвестиция. Прогноза 2.

Коркордия Чайна - Тиргу Муреш
Румъния Купа на лигата
Час - 18:15
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

Домакините са един от най-слабите елитни румънски отбори, докато гостите показват доста по-висока класа. Гостите имат само едно поражение за последните си 8 двубоя, когато домакините за същия период имат 4 загуби. Двата отбора вече се срещнаха веднъж през сезона, когато Тиргу победиха. Шансовете им да го направят и днес са много добри. Прогнози 2.

Ранхайм - Фредрикстад
Норвегия 2-ра дивизия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Дерби в средата на класирането, в което няма как да не определим като фаворит отбора на Ранхайм. Ранхайм разбиха днешния си противник в последните си две домакинства срещу него с резултати 4:1 и 3:0. Сега Ранхайм продължават да са пред Фредрикстад във временното класиране. Още един, може би още по-важен, фактор, който ни кара да се насочим към домакините е обстоятелството, че те имат шанс да играят плейоф за промоция, докато Фредрикстад на практика нямат шанс за това. Прогноза 1.

Бран - Джерв
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Бран се борят за нещо още по-хубаво - директна промоция в елита. Те са втори във временното класиране и се намират в убийствена форма - 5 победи и 1 равенство в последните шест мача, като последната загуба на отбора е от края на юни. Все пак директната промоция далеч не е сигурна за тях, така че са длъжни днес да победят доста по-слабия си противник. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_14.html

Comments Off on Румъния Купа на лигата

Comments are closed.