Румъния Първа дивизия

Ботошани - Динамо Букурещ
Динамо Букурещ
Румъния
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10
Последен кръг от румънското първенство. Двата отбора вече не играят за нищо. Динамо Букурещ ще завършат на четвърта позиция, докато Ботошани ще финишират в средата на класирането. Домакините не завършват никак добре сезона. Три поредни кръга вече нямат победа. Динамо Букурещ също бяха в серия от 3 поредни мача без победа, но тя бе прекъсната в последния кръг с разгромна победа с 4:1. Динамо победиха Ботошани в есенния полусезон. Те и сега продължават да са по- класния отбор и ще заложим на тях. Прогноза 2.

Поли Тимошоара - Конкордия Чиайна
Румъния
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Домакините са длъжни да победят, за да запазят шансове за оставане в елита. В момента те са на две точки под чертата и единствено победата ще ги остави в играта. Конкордия не са много напред, само на 4 точки над чертата, но вече са сигурни в оставането си в елита. Домакините не са в никак добра форма, но ще скочат на кръв на съперника си и смятаме, че ще вземат важния мач. Друг е въпросът дали той ще им е достатъчен.

Виторул Констанца - Чехлаул
Румъния
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10
Това е срещата, заради която си мислим, че усилията на Поли Тимошоара ще се окажат недостатъчни. Победата ще гарантира на Виторул оставането в елита. Във въздуха е написано просто, че домакините ще вземат този мач. Затова и коефициентът за домакините е 1.33, въпреки че гостите са по- напред в класирането. Смятаме, че домакините не само ще си вземат мача, но и победата им ще бъде с поне два гола разлика.

Газ Метан - Брашов
Румъния
Час - 21:00
Прогноза - Х
Коефициент - 2.75
Сигурност - 5/10
Това със сигурност ще бъде един от най- ожесточените двубои в Европа за седмицата. Двата отбора се борят за оцеляване, като евентуалната загуба на 99% ще изпрати и двата отбора в Лига 2. Както и евентуалната победа на 100% ще остави победителя в тази дивизия. Равенството много устройва домакините, защото и то им гарантира оцеляването. Гостите обаче в такъв случай почти със сигурност отпадат. Цели 7 от последните 10 срещи между двата отбора са завършвали наравно. Прогнозираме, че това ще стане и сега. Домакините едва ли ще се дадат на Брашов на собствен терен. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_21.html

Comments Off on Румъния Първа дивизия

Comments are closed.