Румънска Лига 1

Стяуа - Оцелул Галати
Оцелул Галац
Румъния
Час - 20:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 3.25
Сигурност - 5/10
Последен кръг от първенството на Румъния, в което е твърде вероятно да станат изненади в срещите без значение. А тази е точно такава. Домакините отдавна станаха шампиони, като това се отразява видимо в представянето им, след като не успяха да победят в последните си две срещи. Гостите пък са в серия от три поредни победи, успяха да вземат точка в първия мач срещу Стяуа през сезона, защо да не направят и сега? Прогноза 2.

Корона Брашов - Петролул Плоещ
Румъния
Час - 19:45
Прогноза - Х
Коефициент - 5.00
Сигурност - 3/10
Още един шанс за черното тото в Румъния да се изяви. Никой не очаква нищо от домакините в този мач, защото те са убедително на последно място в класирането. Гостите обаче са закотвени на третата позиция и това е една добра предпоставка да потърсим нелогичното и Корона Брашов да направят равен на далеч по- силния си противник. Прогноза Х.

Дъндалк - Дрогеда
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Дъндалк в момента са много по- добрия тим от намиращия се в много лоша форма състав на гостите. Дрогеда имат 6 загуби в последните си 7 мача и тотално неутрализираха доброто си начало на сезона. Домакините пък започват сезона по отличен начин и с една победа в този мач ще се изкачат на първото място във временното класиране. В последното си домакинство Дъндалк победиха с 4:0 отбор, който е доста по- силен от Дрогеда в момента, така че можем спокойно да очакваме победа за домакините с поне два гола разлика.

Атлон Таун - Слиго Роувърс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Домакините показват, че мястото им не е в елитната дивизия на Ирландия и най- вероятно ще се завърнат там, откъдето идват - второто ниво на ирландския футбол. Атлон Таун имат 1 равенство и цели 11 загуби от началото на сезона. Гостите също не започнаха сезона по добър начин, но в последните кръгове намериха точния ритъм и започнаха да мачкат. В последните 5 кръга Слиго Роувърс имат 4 победи и 1 равенство, като и четирите им победи бяха с хендикап и в нито една от тях не допуснаха гол. Не виждаме как точно Атлон Таун ще ги спрат. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/1_20.html

Comments Off on Румънска Лига 1

Comments are closed.