Русия – Саудитска Арабия, прогноза (14/06/2018)

Ето, че настъпи краят на дългото чакане. Дойде време да бъде даден старта на Мондиала в Русия. По традиция мачът на откриването е отреден за домакините. Съперник ще им бъде Саудитска Арабия.

Русия започва Мондиала в притеснителна форма!

На пръв поглед лесен мач за „братушките“, но аз имам едно наум тук. Не са един и два примерите, където на дебютните мачове на големи форуми фаворитът не печели. Веднага се сещам за Мексико’86, където световният шампион тогава Италия стигна само до 1-1 срещу България.

Освен всичко друго, руският тим ще бъде изправен пред огромното напрежение за добро представяне на домашна сцена. Очакванията на феновете са големи. Но резултатите на „сборная“ сочат друго.

Отборът е спечелил едва веднъж в последните си 10 мача. И то срещу непретенциозния тим на Южна Корея с 4-2. По-обезпокоителното е, че във всеки един от тези 10 мача руснаците не успяха да опазят мрежата си суха.

Бонуси за Мондиал 2018 от bet365!

Саудитска Арабия е аутсайдерът на Световно първенство 2018!

Саудитска Арабия със сигурност е определян за аутсайдер на този Мондиал. Вярно е, че те допуснаха 3 поредни загуби в контролите си преди Световното.

Но пък също така е, вярно, че арабите не са вкарвали гол само веднъж в предходните си 5 мача. Това се случи при загубата с 0-3 от Перу.

Група А – представяне: Русия, Уругвай, Египет, Саудитска Арабия

Прогноза за Русия – Саудитска Арабия

С две думи, напълно е възможно в настоящия двубой да видим голове и в двете врати.

Корнерите. Смятам, че от нищото поне 7 корнера ще се случат в този двубой. Най-вече заради домакинксия натиск на Русия. Особено, ако мачът не тръгне по вкуса на руснаците.

А и Саудитска Арабия може да спомогне с някой и друг ъглов удар.

* Този залог е генериран чрез функцията Създай Залог на bet365.

Материалът Русия – Саудитска Арабия, прогноза (14/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/русия-саудитска-арабия-прогноза/

Comments Off on Русия – Саудитска Арабия, прогноза (14/06/2018)

Comments are closed.