Руско Футболно Първенство

Амкар - ЦСКА Москва
ЦСКА Москва
Русия
Час - 13:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Амкар са в ужасна форма след подновяването на първенството и сезонът за тях на практика приключи. В последните си 7 мача те нямат нито една победа. ЦСКА Москва са на трето позиция, но са на само 4 точки от първото място, така че оставащите мачове до края ще бъдат изиграни на живот и смърт от тях. Армейците показват убийствена форма - 7 победи в последните 7 мача и смятаме, че ще се справят в гостуването си на крайно неубедителния Амкар. Прогноза 2.

Волга - Краснодар
Русия
Час - 15:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Волга започнаха много зле пролетния полусезон с 6 поредни загуби, след това записаха една победа, но все още шансовете им за оцеляване са крайно малки. Единствено имат шанс да стигнат до бараж, защото шансовете им за директно оцеляване са нищожни. Гостите пък са на много по- високо в класирането и са на крачка от това да влезнат в европейските клубни турнири. И двата отбора ще бъдат много мотивирани, но гостите са по- добрия тим и смятаме, че ще спечелят трите точки. Прогноза 2.

Бастия - Лил
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Бастия са на 11-та позиция, а Лил са трети. С една победа в този двубой гостите ще си гарантират и на теория третото място. Гостите са в страхотна форма, като нямат загуба за първенство от 2 февруари. Домакините през този период имат цели 8 загуби. Последните два двубоя между Бастия и Лил са спечелени от Лил. Прогноза 2.

Райо Валекано - Атлетик Билбао
Испания
Час - 23:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.60
Сигурност - 4/10
Много вероятно е двата отбора да завършат наравно, а коефициентът е доста добър за този знак. Домакините се представят отлично в последните кръгове и имат силите да се противопоставят на Билбао. Гостите пък са прекрасни на новия си стадион, но като гости изпитват проблеми. 3 от последните 7 мача между двата тима са били Х. Такава е и нашата прогноза.

ТВ Програма
13:00 Амкар - ЦСКА Москва -> F+

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_2.html

Comments Off on Руско Футболно Първенство

Comments are closed.