Сампдория срещу Емполи: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Серия А
21:45/15 май
Сампдория - Емполи
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В понеделник Сампдория ще бъде домакин на Емполи на стадион „Луиджи Ферарис“ в сблъсък от Серия А. Със серия от 3 мача без загуба и 7 мача без победа, Сампдория се бори да намери своето място в лигата, докато Емполи се радва на серия от 2 мача без победа. Тази среща ще бъде от решаващо значение и за двата отбора, особено за Сампдория, тъй като те се стремят да подобрят позицията си в класирането.

Анализ на мача

Настоящата форма на Сампдория е обезпокоителна, тъй като те са в серия от 3 поредни загуби и не успяха да отбележат гол в последните си 3 мача в лигата. Отборът е загубил 5 от последните си 8 мача в Серия А и е вкарал средно по 0,59 гола на мач от началото на сезона. От друга страна, Емполи са събрали средно по 1,12 точки на мач от началото на сезона и показват подобрение в последната си форма, като стойността на точките им на мач е средно 1,25 в последните 8 мача в лигата.

Домакинската форма на Сампдория също е причина за безпокойство, тъй като те не успяха да спечелят в последните си 7 мача, допуснаха поне един гол в 14 от 17-те си домакински мача и не успяха да отбележат в 11 от 17-те си домакински мача. Емполи обаче има по-добри резултати при гостуванията си, като е спечелил 66% от точките си у дома и показва склонност към отбелязване на голове в края на мача, като 39% от допуснатите голове са след 75-ата минута.

И двата отбора са имали своя дял от завършени мачове, като повечето от победите и загубите им са били с един гол разлика. Това предполага, че предстоящият мач може да бъде напрегнат и оспорван.

футболни прогнози за днес

Като се има предвид скорошната форма на двата отбора, прогнозираме победа с 2:1 за Емполи.

Един срещу друг

16 Jan 23: Empoli 1 – 0 Sampdoria
19 Feb 22: Sampdoria 2 – 0 Empoli
19 Sep 21: Empoli 0 – 3 Sampdoria
12 May 19: Sampdoria 1 – 2 Empoli
22 декември 18 г.: Empoli 2 – 4 Sampdoria

Скорошна форма

  • Сампдория: 0 победи, 2 равенства и 6 загуби в последните си 8 мача от лигата
  • Емполи: 3 победи, 1 равенство и 4 загуби в последните си 8 мача от лигата

Тенденции

  • Сампдория: Не успя да спечели в последните си 7 мача, допусна поне един гол във всеки от последните си 9 мача, не успя да отбележи в 11 от 17-те си домакински мача, загуби на полувремето в 19 от 34-те си мача, загуби 23 от 34-те си мача
  • Емполи: Записани 2 последователни победи в лигата, 66% от точките са спечелени у дома, 39% от допуснатите голове са след 75-ата минута
usechatgpt init success
usechatgpt init success

Публикация Сампдория срещу Емполи: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/sampdoria-empoli-martin-georgiev-15-05-2023/

Comments Off on Сампдория срещу Емполи: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Comments are closed.