Сан Марино срещу Финландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Квалификации за Евро 2024
21:45/20 ное.
Сан Марино - Финландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Сан Марино ще се изправи срещу Финландия на Stadio Olimpico di Serravalle в мача си от квалификациите за Евро Шампионат на 20 ноември 2023 г. И двата отбора подхождат към този двубой с надеждата да си осигурят ценни точки, макар и с различни очаквания и минали представяния.

Анализ на мача

Формата на Сан Марино напоследък прилича на трудна битка, тъй като отборът не успя да постигне победа в последните си няколко срещи. Те се оказаха на грешната страна на резултата в предишните си мачове срещу Казахстан, Дания и Северна Ирландия, наред с други. Известно успокоение може да се потърси в малкото поражение от Дания, което предполага енергично, макар и в крайна сметка неуспешно представяне.

Видя ли ревюто ни за Betano Залози на спорт и казино за България?

От друга страна, Финландия има смесен късмет – с впечатляващи победи, прекъсвани от тежки загуби. Неотдавнашната им властна победа срещу Северна Ирландия, съчетана със солидна победа над Казахстан, демонстрира способността им да доминират. Неуспехите срещу Словения и Дания обаче ни напомнят за тяхната непостоянност.

Един срещу друг

Последните директни сблъсъци дават ясно предимство на Финландия, която постигна категорична победа с 6:0 в последната си среща със Сан Марино. Това беше ясна демонстрация на по-високото качество и по-ефективния стил на игра на финландския отбор, което вероятно ще бъде важен фактор в предстоящия мач.

Съвети за залагане

Общ брой голове над/под: Над 4.5 гола – Очакваме едностранна среща, в която Финландия вероятно ще повтори високото си постижение от последната среща.

Публикация Сан Марино срещу Финландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/san-marino-finland-martin-georgiev-20-11-2023/

Comments Off on Сан Марино срещу Финландия: Прогноза от Евроквалификации на Мартин Георгиев

Comments are closed.