Саутхемптън – Челси: Прогноза и коефициенти от Англия на Георги Драгоев

Единичен: Текущ
Англия, Висша лига
16:00/6 окт.
Саутхемптън - Челси
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Сезонът на домакините върви на приливи и отливи като започна ужасно, мина през прогрес и сега посоката пак е надолу. Всъщност Саутхемптън не успява да покаже убедителността и подобрението на фона на миналия сезон, което се очакваше от него.

Като цяло отборът се опитва да наложи нов атакуващ стил на игра и плаща цената. Зящитата е в най-добрия случай на нивото от миналия сезон. Всъщност светците имат само три сухи мрежи в 22 домакинства от началото на миналия сезон.

В същото време вкара във всеки от последните си 17 мача на свой терен, а в 4 от досегашните им седем мача паднаха поне по три гола. Все пак липсата на изявен реализатор е от значение за тима. От началото на миналия сезон номер 1 е Дани Ингс с с само девет гола.

Мачовете на Челси също в повечето случаи се превръщат в голови спектакли, а хората на Франк Лампарт запазиха вратата си суха от началото на сезона за пръв път във всички турнири едва миналата седмица.

В трите си гостувания от Висшата лига Челси вкара осем гола, но и допусна осем, а в мачовете му навън средно падат по 5,3 попадения. Тази календарна година Челси допусна 27 гола в гостуванията си от Висшата лига.

Ясно е, че една от посоките за търсене на прогноза трябва да е за много голове, но нека пипаме внимателно. Едва ли всяка визита на сините до края на сезона ще носи по 5 или повече гола.

Да се задоволим с над 2,5 и да го комбинираме с успех на гостите, които са в подем, навлизат в ритъм, а Саутхемптън тъпче на едно място.

Челси спечели седем и не загуби нито една от последните си осем срещи с този съперник. Това включва четири поредни победи на „Сейнт Мерис“.

Публикация Саутхемптън – Челси: Прогноза и коефициенти от Англия на Георги Драгоев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/southampton-chelsea-06-10-19/

Comments Off on Саутхемптън – Челси: Прогноза и коефициенти от Англия на Георги Драгоев

Comments are closed.