Световно първенство по футбол 2014

Япония - Колумбия
Световно първенство
Час - 23:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10
Колумбийците доказаха голямата си класа на това Световно първенство, записвайки две победи в групата и осигурявайки си продължаването напред и най- вероятно първото място в групата. Липсата на мотивация за този мач е единственото нещо, което може да ни притеснява, защото иначе играчите на Хосе Пекерман са много по- добри от азиатците. Играчите на Япония пък дори и при победа най- вероятно ще се окажат извън борда, така че и при тях мотивацията няма да бъде на най- високо ниво. Прогноза 2.

Гърция - Кот д'Ивоар
Световно първенство
Час - 23:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.05
Сигурност - 7/10
Африканците ни изглеждат като големия фаворит в този двубой. Една победа в него ще ги изпрати със сигурност на осминафиналите. Те показаха много добри игри досега, като същото далеч не важи за Гърция. Нашите южни съседи все още нямат гол на първенството и не се вижда как ще вкарат такъв. С ултрадефанзивния си стил те успяха да измъкнат равен от Япония, но африканският състав има много по- добри играчи в нападение, които могат да пробият защитата на Гърция. В общи линии домакините нищо не играят и се надяват на защитата си, за да измъкнат нещо. Не очакваме в случая да успеят. Прогноза 2.

Коста Рика - Англия
Световно първенство
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Едва ли някой преди началото на първенството би предположил, че преди този двубой Коста Рика ще има шест точки, а Англия нула. Въпреки двете загуби, англичаните не показаха толкова слаби игри на първенството и всъщност играха много над очакванията. Просто късметът им изневери в два равностойни мача. Не смятаме, че Трите лъва ще си тръгнат от Бразилия без нито една победа. Прогноза 2.

ФК Лахти - ФФ Яро
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Дербито между втория и третия в класирането. Не очакваме гостите да загубят този двубой. Да, Лахти се намират в по- добро моментно състояние, но въпреки това като класа са равностойни и дори с леко предимство за гостите. Те са побеждавали Лахти в пет от последните им шест двубоя. Последната им победа дори е от този сезон. Прогноза Х2.

ТВ Програма
19:00 Коста Рика - Англия -> БНТ 2
19:00 Италия - Уругвай -> БНТ 1
23:00 Гърция - Кот д'Ивоар -> БНТ 1
23:00 Япония - Колумбия -> БНТ 2

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/2014_24.html

Comments Off on Световно първенство по футбол 2014

Comments are closed.