Севиля срещу Ланс: Прогноза от Шампионска лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Шампионска лига
22:00/20 сеп.
Севиля – Ланс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В предстоящия мач от Шампионската лига на УЕФА, насрочен за 20 септември 2023 г., ще се изправят испанският отбор „Севиля“ срещу френския „Ленс“. Дългоочакваният сблъсък ще се проведе на домашния терен на Севиля, на емблематичния стадион „Естадио Рамон Санчес Писхуан“. Нека навлезем в дълбочина в конкретиката, за да предложим добре анализиран съвет за залагане.

Анализ на мача

Представянето на Севиля напоследък е непостоянно, за което свидетелстват последните им десет мача в различни състезания. Последният им мач завърши с победа срещу Лас Палмас. Изглежда обаче, че в играта на Севиля има непоследователност, като в някои от тях те губят, а в други едва грабват победите. В предишните им пет мача се редуваха загуби и победи, като имаха две загуби и три победи. Навикът им да вкарват голове също е слаб, като в много от мачовете си се борят да отбележат повече от един гол.

Възползвай се от всички Бетано бонуси!

От друга страна, Ленс също имаше своите трудности, но изглежда, че се намира в малко по-добра форма от Севиля. В последните си пет мача те имат една победа, две загуби и две равенства. Въпреки това липсата на постоянна победна форма не може да бъде пренебрегната. Ленс е участвал в доста мачове с много голове, което подсказва, че са способни да открият задната част на мрежата, но също така са склонни да допускат голове.

И Севиля, и Ленс се намират в леко рокаджийски форми, като Севиля заема 4-то място в своята лига, докато Ленс е на 2-ра позиция. Но като се има предвид, че това е мач от Шампионската лига, динамиката може да се промени, тъй като и двата отбора вероятно ще покажат своята игра.

Един срещу друг

За съжаление, няма скорошни директни двубои между Севиля и Ленс за сравнение.

Скорошна форма

Скорошна форма на Севиля: Победа, Загуба, Победа, Равенство, Загуба

Скорошна форма на Lens: Загуба, Победа, Загуба, Равенство, Победа

Тенденции

Тенденцията за отбелязване на голове на Севиля показва, че те са успели да намерят гърба на мрежата поне веднъж в последните си мачове. По подобен начин Ленс също успя да отбележи в повечето от последните си мачове. И двата отбора обаче са уязвими при допускането на голове, като редуват победи и загуби в мачовете си, показвайки липса на постоянство при поддържането на победна серия. Въпреки това Севиля се изправя срещу този отбор с победа, докато Ленс идва след загуба.

Публикация Севиля срещу Ланс: Прогноза от Шампионска лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/sevilla-lens-martin-georgiev-20-09-2023/

Comments Off on Севиля срещу Ланс: Прогноза от Шампионска лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.