Селта Виго срещу Жирона: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Ла Лига - Испания
20:30/23 май
Селта Виго – Жирона
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 23 май Селта Виго ще бъде домакин на Жирона на стадион Абанка-Балайдос във Виго в един вълнуващ сблъсък от Ла Лига. И двата отбора ще се стремят да постигнат победа в тази среща, тъй като се борят за важни точки във вътрешното първенство.

Анализ на мача

В последните си десет мача представянето на Селта Виго не е впечатляващо, като рекордът им е две победи, две равенства и шест загуби. В момента те заемат 15-о място в класирането на Ла Лига, а скорошната им форма показва четири последователни загуби, последвани от победа. Жирона, от друга страна, се намира в много по-добра позиция, поставена на 8-мо място в класирането на лигата, със силна форма напоследък – три победи, едно равенство и една загуба в последните пет мача.

Видя ли всички бонуси на Уинбет?

Домакинската форма на Селта Виго също не е забележителна – само една победа в последните пет домакински мача, докато формата на гостите от Жирона е обещаваща – три победи в последните пет мача. Този мач може да бъде непредсказуем, тъй като и двата отбора показаха признаци на сила и крехкост през сезона.

Един от значимите фактори в този мач ще бъдат офанзивните възможности на двата отбора. Селта Виго е вкарала общо 27 гола през този сезон, докато Жирона е успяла да отбележи 35. В защитен план Селта Виго е допуснала 41 гола, а Жирона – 29. Като се има предвид тази статистика, очевидно е, че Жирона има предимство в дефанзивен и офанзивен план.

Моята прогноза за мача е победа за Жирона с 1:2. Препоръчвам ви да заложите на гостуващия отбор с азиатски хендикап от +0,5 и двата отбора да отбележат гол. Освен това смятам, че в този мач ще бъдат отбелязани над 2,5 гола.

Един срещу друг

– Селта Виго е успял да спечели една победа в последните си пет срещи срещу Жирона

– Жирона е спечелил три от последните си пет срещи със Селта Виго

– Един от последните им пет мача е завършил наравно

Скорошна форма

– Форма на Селта Виго: LLLLW

– Girona’s form: LDWWW

Тенденции

– Селта Виго е в серия от три поредни загуби у дома

– Жирона е в серия от три поредни победи в лигата

Като се имат предвид тези тенденции, изглежда по-вероятно Жирона да постигне победа в тази среща. Силната им форма напоследък и историческият рекорд в преките двубои между двата отбора би трябвало да им дадат необходимата увереност, за да излязат начело.

Публикация Селта Виго срещу Жирона: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/celta-vigo-girona-martin-georgiev-23-05-2023/

Comments Off on Селта Виго срещу Жирона: Прогноза от Ла Лига на Мартин Георгиев

Comments are closed.