Сентро Спортиво Алагоано – Фигуерензе, прогноза (23/05/2018)

В сряда рано сутринта БГ-време ще се изиграят два мача от програмата на шампионата на Бразилия в Серия Б. В по-ранния от тях съперници ще са тимовете на Сентро Спортиво Алагоано и Фигуерензе.

Сентро Спортиво Алагоано

Отборът на домакините се е устремил към втора поредна промоция след като миналия сезон беше в Серия Ц и след цедката на плейофите си спечели място в Серия Б.

През настоящата кампания доброто представяне продължава. Към момента тимът е на 2-ро място, но изоставането от лидера Форталеза с едва 1 точка.

След 6 изиграни мача до момента Сентро Спортиво Алагоано има 5 победи в актива си. Включително и 3 победи в досегашните им 3 домакинства. Сега срещу тях се изправя тимът на Фигуерензе.

Специални залози от Betfair – вижте ги!

Фигуерензе

Фигуерензе е типичен средняк, който не показва кой знае какво до сега този сезон. Но напоследък се намира в някаква криза – 3 поредни загуби преди настоящата среща.

В тези 3 неуспешни мача гостите успяха да отбележат едва един гол: 0-1, 0-1, 1-3. Смятам, че нищо добро не ги чака и в тази визита срещу един от лидерите Сентро Спортиво Алагоано.

Прогноза

Домакините ще спечелят, подкрепяни от феновете си. Като се надявам началният им натиск да се увенчае с успех и да поведат още преди почивката. Прогноза: 1/1-ПП/КИ.

Мондиал 2018 – Група H: Полша, Колумбия, Сенегал, Япония

Материалът Сентро Спортиво Алагоано – Фигуерензе, прогноза (23/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/сентро-спортиво-алагоано-фигуерензе/

Comments Off on Сентро Спортиво Алагоано – Фигуерензе, прогноза (23/05/2018)

Comments are closed.