Серия Б – Италия

Емполи - Пескара
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10
Емполи са длъжни да вземат този мач, за да си гарантират влизането в Серия А. В момента домакините са на второ място в класирането, но са само две точки над третото място, което не дава право на директно класиране. Пескара в същото време са в долната половина на таблицата, но все пак отдавна си осигуриха оставането в елита и вече доиграват сезона. Това си личи от факта, че имат само една победа в последните си 10 мача. Емполи в същото време са убийствени домакини, спечелили последните си 6 домакинства. Те биха Пескара на техния терен в края на 2013 г., едва ли при тези обстоятелства и на собствения си стадион ще допуснат грешка. Прогноза 1.

Юве Стабия - Карпи
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Сезонът е тотален провал за домакините, след като го завършват на последно място със само 2 победи от 41 мача. Отборът на Карпи е много по- добър и към момента само 4 точки не им достигат, за да се борят за място в Серия А на плейофите. Карпи спечелиха последните си две гостувания на отбори, които са доста по- силни от домакините. Всъщност за всеки отбор в тази дивизия може да се каже, че е по- силен от Юве Стабия, защото домакините вече 20 поредни мача нямат победа. Очакваме Карпи да завършат силния си сезон с победа над домакините. Прогноза 2.

Бари - Новара
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Бари са на 9-то място във временното класиране, като 8-мото място ще им позволи да участват в баражи за влизане в Серия А. Цели 4 отбора могат да бъдат изместени от Бари, така че с голяма доза увереност можем да предположим, че една победа в този мач ще им осигури място в топ 8, защото все един от тези 4 отбора би трябвало да загуби точки. А Бари играят много добре напоследък. Имат 8 победи в последните си 10 мача. Като домакини нямат загуба вече 20 мача. Гостите далеч не са на това ниво. Те ще играят бараж за оставане в Серия Б. Прогноза 1.

Модена - Чезена
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10
Два много равностойни отбора, коите е твърде вероятно да завършат наравно. Никак не е рядкост за двата отбора да правят ремита. Модена са отборът в Серия Б с най- много равенства - 15, а Чезена имат едно по- малко - 14. Последният пряк двубой между двата тима също бе реми. Двата отбора заемат съседни позиции в класирането. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_30.html

Comments Off on Серия Б – Италия

Comments are closed.