Сигурните прогнози за мачове за днес

Лион - Монпелие
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Няма как Лион да не е фаворит срещу Монпелие на собствения си стадион. Лион са на второ място във временното класиране, докато Монпелие са чак на 14-тото място. Още по-голям техен коз са двете разгромни победи срещу Монпелие от миналия сезон - и двете с по 5:1. Тези унижения със сигурност са останали в главата на играчите и на двата отбора и няма как да не дадат отражение днес. Лион е по-добрият отбор в момента и психологическото предимство е на тяхна страна. Прогноза 1.

Дармщад - Кьолн
Германия
Час - 21:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Трудно може да се определи фаворит в този двубой, като нещата отиват по-скоро към равенство. Това се усеща и от букмейкърите, които дават нетипично малък коефициент за този знак. Може да се определи, че гостите притежават малко повече качество в състава си, но домакинството е много важно за Дармщад и те ще дадат всичко от себе си да го използват по предназначение. Разликата в класите далеч не е голяма, така че домакинското предимство би трябвало да е достатъчно за едната точка на Дармщад. Прогноза Х.

Камбуур - Де Граафшап
Холандия
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Това са двата отбора на последните две места в класирането, но все пак има разлика между тях. Домакините все още не могат да достигнат до победата, но въпреки това записаха 7 равенства и само 6 загуби. Де Граафшап не само не могат да достигнат до три точки, но и изключително трудно печелят една - направиха го само два пъти в 13-те кръга досега. Определено домакините са по-добре представящият се отбор и е време да запишат първа победа. Срещу най-слабия отбор и пред собствена публика е идеалното време за това. Прогноза 1.

Хъл Сити - Дарби Каунти
Англия Чемпиъншип
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

Хъл са лидери в класирането и се представят изключително добре, особено като домакин - на собствен терен спечелиха последните си три мача с резултати 3:0, 2:0 и 3:0. Дарби Каунти също започнаха добре, но пък загубиха последното си гостуване. Хъл са нашият фаворит. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/11/blog-post_27.html

Comments Off on Сигурните прогнози за мачове за днес

Comments are closed.