Скандинавски футбол от Спортингбет

РоПС Рованиеми - ИФК Мариенхам
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10

Дербито между втория в класирането РоПС и ИФК Мариенхам. ИФК Мариенхам много свалиха нивото на представянето си в последните два месеца, докато РоПС продължават прекрасните си изяви и гонитбата с лидера ХИК, така че няма как да не определим домакините като фаворит в този мач. Гостите имат само 1 победа в последните си 7 мача. Домакините пък имат само 1 загуба в последните си 16 двубоя. Прогноза 1.

ФК Интер - ФК Лахти
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Двата отбора, освен че са много равностойни и равенството би бил най-справедливият изход, като цяло много обичат да правят ремита - както в мачовете помежду си, така и в мачовете срещу другите отбори. 3 от последните 4 мача между двата тима за първенство завършиха без победител. 4 от последните 5 мача на домакините са също ремита. И двата отбора имат много над средното количество равенства. Прогноза Х.

Илвеш - Сейняоен
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Сейняоен имат 5 победи в последните си 6 мача срещу Илвеш. Последните 4 с два или повече гола разлика. Само това трябва да ви е достатъчно важно основание да заложим за тях. Последната победа е от този сезон и с резултат 3:0. Илвеш са на точка от зоната на изпадащите. Трудно ще им бъде да спрат натиска на силния им противник. Прогноза 2.

Шарлероа - Бускрон
Белгия
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Шарлероа е по-силния отбор и го показаха през миналия сезон, когато победиха Мускрон на два пъти с по 2:0. Сега двата тима излизат в мач от първия кръг на белгийското първенство, като домакините имат допълнително предимство и от това, че вече изиграха два мача за Лига Европа, така че ще бъдат в по-добра кондиция. Шарлероа отстраниха без проблеми израелския Бейтар Йерусалим. Очакваме сега добрата тенденция в играта им да продължи. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_26.html

Comments Off on Скандинавски футбол от Спортингбет

Comments are closed.