Слован Братислава – Йънг Бойс: Прогноза от Шампионска лига на Стефан Ралче

Единичен: Текущ
Шампионска лига - квалификации
21:30/21 юли
Слован Братислава - Йънг Бойс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Квалификациите на най-силния клубен европейски турнир навлизат във фаза, в която се включват много сериозни отбори. Този мач е още едно доказателство за това. 

От известно време ми прави впечатление, че почти не останаха отбори, които да се считат за джуджета и да ги биеш с резултат. Особено в Шампионската лига. Дори тези от Изтока – Молдова, Беларус, да не говорим за страните от Централна Европа, сред които Словакия, Словения и т.н. Вече нито един отбор не е за подценяване. 

Слован Братислава стана шампион за трети пореден път на Словакия, треньор е Владимир Вайс, а в отбора има доста разпознаваеми имена. Капитан на тима е българският национал Васил Божиков. Миналото лято тимът не стигна далеч в Европа, но през лятото на 2019 година игра в групите на Лига Европа. През лятото до момента в турнира Слован отстрани Шамрок Роувърс след 2:0 и загуба с 1:2, като именно това попадение на чужд терен спаси тима от отпадане.

Йънг Бойс спечели четвърта поредна титла на Швейцария, като вече доста години наруши хегемонията на Базел. След 2010 година Йънг Бойс игра 8 пъти в групи на европейски турнир – независимо Шампионска лига или Лига Европа. Отборът е много силен и като че ли влиза в ролята на фаворит в този сблъсък. Йънг Бойс игра само контроли до момента, тъй като се включва директно от този кръг на турнира.

Моята прогноза за срещата е Второто полувреме да има повече голове. Коефициентът е 1.95 в уинбет мобилно приложение. Преценката ми е, че домакините ще удържат първото полувреме, ако има натиск от страна на гостите. Всичко според мен ще се реши втората част.

Публикация Слован Братислава – Йънг Бойс: Прогноза от Шампионска лига на Стефан Ралче публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/slovan-bratislava-young-boys-21-07-2021/

Comments Off on Слован Братислава – Йънг Бойс: Прогноза от Шампионска лига на Стефан Ралче

Comments are closed.