Спортингбет залози на футбол

Б36 Торшавн (Фарьорски острови) - ТНС (Уелс)
Квалификации за ШЛ
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Не се очаква шампионът на Уелс да срещне сериозни затруднения в първия квалификационен кръг от турнира Шампионска лига, където се изправя срещу отбора от една от най-слабите футболни държави в Европа - Фарьорските острови. За домакините е ясно, че участието им ще свърши някъде тук, както се случва всяка година. Коефициентът за гостите е достатъчно добър, че да си заслужава да се заложи за тях. Прогноза 2.

Сеонгнам - Дайеон Ситизен
Южна Корея
Час - 13:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Сеонгнам се изправят срещу безспорно най-слабият тим в местното първенство, така че шансовете им да увеличат точковия си актив са много големи. Гостите са убедително на последното място в класирането, което трудно ще загубят със своите 8 точки в 18 мача. Домакините имат три пъти по-голям актив. Двата отбора се срещнаха в началото на април, когато като гости Сеонгнам не срещнаха проблеми и спечелиха с 4:1. Няма логика на собствен терен да им е по-трудно. Прогноза 1.

Инчеон - Гванджу
Южна Корея
Час - 13:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.20
Сигурност - 4/10

Твърде често двата отбора обичат да завършват без победител в преките си двубои, което ни кара да мислим, че и сега шансовете двубоят да завърши при равен резултат са големи. Цели 5 от последните 6 мача на двата отбора са ремита. И двата тима имат по 2 равенства в последните си 5 мача, което е също една добра предпоставка. Домакините всъщност са отборът с най-много Х-ове в южнокорейския елит, а Гванджу също са с над средното за лигата. Прогноза Х.

Йонхам - Поханг Стийлърс
Южна Корея
Час - 13:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Поханг Стийлърс имат осезаемо предимство в директните двубои и това е един от основните фактори, които ни карат да заложим двойка на този мач. Поханг имат 8 победи и 2 ремита в последните си 10 мача срещу Йонхам. И сега Поханг са пред противника си в класирането, така че шансовете да се получи двойка са огромни. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post.html

Comments Off on Спортингбет залози на футбол

Comments are closed.