Спорт Уанкайо – Академия Кантолао, прогноза (08/06/2018)

Независимо, че Перу се класира за финалите на Световното първенство по футбол, в местната Примера мачовете продължават. Като само 4 местни клуба имат по 1 футболист, който е сред 23-та национали. Но нито един от тях не е сред противниците в тоя двубой.

Академия Кантолао

Иначе, Академия Депортива Канталао е една от най-продуктивните в Перу. От там са излезли много футболисти, които са играли в Примера, но в други клубове. През годините 12 от тях са стигнали и до националния отбор.

Най-известния е живата легенда Клаудио Писаро, който на 39 години все още играе за ФК Кьолн. А преди това направи страхотна кариера в Германия с екипите на Вердер и Байерн.

Клубът за втори сезон е в Примера. Играе мачовете си в град Каляо – едно от най-големите пристанища на Перу, който на практика се е слял със столицата Лима. Нормално е да изпитва трудности, когато гостува високо в Андите.

Прогнози за мачове на живо: точен резултат, краен изход, голове!

Спорт Уанкайо

Уанкайо се намира на 3 260 метра надморска височина. Само стадионът на Реал Гарсиласо в Куско е на по-високо – 3 390 метра.

Затова не е изненада, че отборът много разчита на мачовете като домакин. В момента, обаче, е 4 мача без победа и е допуснал гол в последните си 8 домакинства.

В предишния кръг АД Кантолао пък прекъснаха неприятна серия от 10 мача без победа. Навън отборът рядко бележи голове, но все пак се разписа при последната си визита в Уанкайо, загубена с 1:2.

Прогноза

Тук очакванията ми са за домакинска победа. Но с оглед лошата форма на Спорт Уанкайо, не изключвам да се стигне и до изненада.

Затова вместо популярното 1 & Двата отбора да вкарат @ 3.25, ще се задоволя с по-скромното Над 2.5 гола с голове в двете врати.

Дефенсор Спортинг – Пенярол, прогноза (07/06/2018)

Материалът Спорт Уанкайо – Академия Кантолао, прогноза (08/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/спорт-уанкайо-академия-кантолао/

Comments Off on Спорт Уанкайо – Академия Кантолао, прогноза (08/06/2018)

Comments are closed.