Срещи от италианското калчо

Сампдория - Интер
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Макар и противникът да е труден, този коефициент си заслужава да се заложи за най-успешния отбор (заедно с Фиорентина) от началото на кампанията в Серия А. Интер са лидери в класирането след 5 победи и 1 равен. Интер имат и 6 победи в последните 8 мача срещу Самп. Шансовете са на тяхна страна. Прогноза 2.

Палермо - Рома
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.95
Сигурност - 6/10

Същото важи и за този мач - коефициентът е достатъчно добър, че да си заслужава да заложим. Рома е определян като фаворит от букмейкърите за титлата в Серия А. Отборът е изключително качествен, а сега излиза срещу тим, който не е спечелил точка в нито един от последните три кръга. Рома е фаворит и ние ще им се доверим. Прогноза 2.

Фиорентина - Аталанта
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Фиорентина е отборът, с който Интер си дели първото място. Домакините също имат 5 победи от 6 мача. В последния кръг успяха да победят Интер, което несъмнено ще им даде по-сериозно самочувствие. Допълнително самочувствие ще дойде от доминиращото си представяне в директните двубои - Фиорентина се намират в серия от 7 поредни победи срещу Аталанта. Страхотен коефициент получаваме при тези обстоятелства. Прогноза 1.

Милан - Наполи
Италия
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Наполи е отбор, който се доказва като силен само в големите мачове. Неаполитанци успяха да победят Лацио и Ювентус в рамките на последните три кръга, а между тези победи видяхме и равен с Карпи. Сега обаче идва новия голям мач и това е мястото гостите да покажат най-доброто от себе си. Наполи имат предимство в директните двубои - 3 победи в последните 4 такива. Милан имат само една победа срещу Наполи в последните осем двубоя между тях. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_4.html

Comments Off on Срещи от италианското калчо

Comments are closed.