Страсбург срещу ПСЖ: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Лига 1 - Франция
22:00/27 май
Страсбург - ПСЖ
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

На 27 май в Лига 1 ще се изиграе вълнуващ мач между Страсбург и Пари Сен Жермен. Този мач ще се проведе на Stade de la Meinau в Страсбург и обещава да бъде интересен сблъсък между два отбора на контрастни позиции в таблицата на лигата.

Анализ на мача

В момента Страсбург заема 15-та позиция в класирането на Лига 1, докато Пари Сен Жермен е на първо място. В последните си 10 мача в лигата Страсбург записа смесени резултати – 5 победи, 2 равенства и 3 загуби. В същото време Пари Сен Жермен е доста постоянен в последните си мачове в лигата, като е спечелил 8 мача, няма равенство и е загубил 2.

Видя ли мобилното приложение на Бетано?

Двата отбора показаха различни нива на представяне по отношение на головете. Докато Страсбург е вкарал 16 гола и е допуснал 15 в последните си 10 мача в лигата, Пари Сен Жермен е успял да намери мрежата 21 пъти през този период, докато е допуснал 11 гола. Това означава, че гостите притежават по-стабилна защита и по-мощна атака, което може да изиграе значителна роля в предстоящия мач.

Освен това Страсбург е в непостоянна домакинска форма, което може да повлияе на шансовете им в този мач. В последните си 5 домакински мача те успяха да постигнат 2 победи, 1 равенство и да претърпят 1 загуба. В същото време формата на ПСЖ като гост е по-добра – 4 победи и 1 загуба в последните им 5 мача навън.

Като се имат предвид формите и представянето на страните, прогнозирам победа на ПСЖ в този мач. Прогнозата ми за резултата в редовното време е 1:3 в полза на Пари Сен Жермен. За целите на залагането бих посъветвал опцията Над 2,5 гола, като и двата отбора трябва да отбележат (BTTS). Що се отнася до азиатския хендикап, бих предложил да заложа на ПСЖ -1,5, като се има предвид скорошната им форма и умението им да атакуват.

Един срещу друг

– Страсбург успя да постигне 1 победа, 1 равенство и 3 загуби в последните си 5 срещи срещу ПСЖ.

– Последният директен сблъсък между тези отбори в Лига 1 завърши с победа на ПСЖ с 2:1.

– В последните им 5 срещи ПСЖ вкара 14 гола, докато Страсбург се разписа 7 пъти.

Скорошна форма

– Форма на Страсбург в лигата: DWWLW

– Формата на Пари Сен Жермен в лигата: WWWLW

Тенденции

– Страсбург успя да запази 3 чисти мрежи в последните си 5 мача в Лига 1, показвайки подобрения в защитата си напоследък.

– Пари Сен Жермен е в серия от 3 победи в Лига 1 и е отбелязал 10 гола в тези мачове.

– ПСЖ спечели 8 от последните си 10 мача в Лига 1, с което затвърди доминацията си в лигата.

Публикация Страсбург срещу ПСЖ: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/strasbourg-psg-martin-georgiev-27-05-2023/

Comments Off on Страсбург срещу ПСЖ: Прогноза от Лига 1 на Мартин Георгиев

Comments are closed.