Суперкупа на Румъния

Стяуа - Тиргу Муреш
Суперкупа на Румъния
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Шампионът и носител на купата на страната Стяуа ще се опита да направи требъл и да вземе третия голям трофей в Румъния - Суперкупата на страната. След като си спечелил купата и титлата в първенството, най-честно би било именно ти да вземеш Суперкупата. Така би било и най-логично, тъй като към момента тимът на Стяуа изглежда като най-добрият румънски отбор. Макар да не се представиха добре в двубоите си с Тиргу Муреш през сезона, сега им е време да вземат реванш. Прогноза 1.

Екеняс - Ювяскюля
Финландия 2
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Тимът на гостите се представя доста по-добре в последно време. Тимът записа 5 победи и 3 равенства в последните си 8 двубоя. Представянето на домакините е много далеч от нивото на днешния им противник. Екеняс са на една точка от последното място, като в петте си домакински двубоя успяха да спечелят едва две точки. Ювяскюля вече победиха веднъж Екеняс през сезона, днес имат много добри шансове да го сторят отново. Прогноза 2.

Йонбук - Гванджу
Южна Корея
Час - 13:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Съмняваме се лидерът в класирането Йонбук да допусне грешна стъпка срещу новака в първата дивизия Йонбук. Йонбук вече победиха днешния си опонент през този сезон и то като гост. Сега Гванджу не се намират в достатъчно добра форма, за да могат да са равностойни с лидера във временното класиране. Прогноза 1.

Сувон - Чуннам
Южна Корея
Час - 13:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Много важен мач и за двата отбора, като очакваме домакинското предимство на Сувон да окаже решаващо влияние. Гостите от Чуннам не се представят добре далеч от дома. Само 9 от общо 31 точки са спечелили в мачовете си като гост. Те имат и само 1 спечелена точка в последните си 4 двубоя като гост на Сувон. Домакините влизат в мача с 2 победи в последните 2 мача, докато гостите имат 2 равни за последните 2 мача. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/blog-post_8.html

Comments Off on Суперкупа на Румъния

Comments are closed.