Суперлига на Словакия

Тренчин - Кошице
Словакия
Час - 18:15
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Очакваме лидерът в класирането Тренчин да се справи без никакви проблеми срещу отбора от долната половина на таблицата Кошице. Домакините имат почти два пъти повече спечелени точки от гостите. Тренчин през тази година демонстрират доминацията си в словашкото първенство, показвайки страхотна форма. Тренчин са в серия от 10 поредни победи. Тренчин спечелиха последните си две домакинства на Кошице с резултати 4:2 и 5:0. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Злата Моравце - Дукла Бистрица
Словакия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

Битка в дъното на класирането. Предпоследния Злате Моравце приема последния Дукла Бистрица. Разликата между двата отбора е много голяма обаче. Гостите са далеч назад и са 99% изпадащи, докато гостите са много близо до останалите отбори в първенството, намирайки се например на 5 точки от седмото място. Домакините показват добра форма, записвайки 2 победи и равен в последните си 3 мача. Гостите пък точно обратното - имат един равен и 5 загуби в последните си 6 мача. Заслужава си да се играе за домакините. Прогноза 1.

Дунайска Стреда - Спартак Миява
Словакия
Час - 20:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

За разлика от букмейкърите, нашето мнение е, че Спартак са фаворит в този сблъсък. Те са на 6-то място в класирането, докато домакините са на 10-то място. Ужасната форма на домакините е голям фактор, който ни тласка към залог за гостите. Дунайска Стреда имат едва 1 спечелена точка в последните 5 кръга. Гостите в същото време имат 8 точки в 5 кръга. Прогноза двоен шанс Х2.

Подбрезова - Жилина
Словакия
Час - 17:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Жилина едва ли са се отказали да гонят водача Тренчин и битката им за първото място минава през абсолютно задължителна победа в гостуването си на Подбрезова. Гостите разполагат с далеч по-класните футболисти в сравнение с тези на намиращия се на една точка от предпоследното място в класирането отбор на Подбрезова. Прогноза 2.

ТВ Програма
21:45 Ювентус - Реал Мадрид ---> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/blog-post_5.html

Comments Off on Суперлига на Словакия

Comments are closed.