Суперлига на Швейцария

Грасхопърс - Люцерн
prognozi365
Швейцария
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Грасхопърс все още имат теоретичен шанс за титлата и със сигурност ще излезнат на 100% за този двубой. Люцерн също има за какво да играят - те се борят за място в Европа, но нивото им е по- ниско от това на домакините. Грасхопърс спечелиха последните си две домакинства, докато гостите са в серия от три поредни загуби. Грасхопърс спечелиха и последния директен сблъсък с Люцерн, който спечелиха като гости с 3:1. Прогноза 1.

Тюн - Йънг Бойс
Швейцария
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10
Мач между четвъртия и третия във временното класирането. Йънг Бойс със сигурност ще намерят място в Европа, докато за Тюн това далеч не е сигурно и те определено ще излезнат като по- мотивирания състав. Тюн биха Йънг Бойс в последното си домакинство срещу тях. Тюн се представят страхотно като домакини през този сезон (единствено Базел имат повече точки в срещите си пред собствена публика) и очакваме подкрепата на феновете да окаже решаващо влияние в толкова важния мач. Прогноза 1.

Зулте Варегем - Андерлехт
Белгия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Андерлехт спокойно може да се каже, че имат най- силния отбор в белгийското първенство и с последните три кръга, в които записаха три победи, успяха да се изкачат там, където им е мястото - на върха в подреждането. Сега се изправят срещу отбора на Зулте Варегем, срещу който традиционно играят трудно, но с тази си форма мислим, че ще спечелят трите точки и ще се откъснат на върха. Прогноза 2.

Малага - Леванте
Испания
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 4.33
Сигурност - 3/10
Последен кръг от испанското първенство между два отбора, които не се борят за нищо, а това е добре предпоставка за ставане на изненади. Всъщност изненада ще е само заради по- високия коефициент на гостите. Леванте са по- напред в класирането, а и са в много по- добра форма – в последните си два кръга победиха с по 2:0 силните отбори на Валенсия и Атлетико Мадрид. Малага пък имат само една точка в последните три кръга. При този коефициент си заслужава да се пробва една 2-ка.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_16.html

Comments Off on Суперлига на Швейцария

Comments are closed.