Типелиген Норвегия

Согндал - Розенборг
Rosenborg
Норвегия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Домакините започнаха доста слабо сезона и едва в последния кръг в неделя записаха първата си победа за сезона. Преди това имаха 1 точка в 4 мача. Но това все пак е нормално за домакините - това е тяхното ниво. През миналия сезон те до последно се бореха да не изпаднат. А знаете, че Розенборг е може би най- големият гранд в Норвегия. Розенборг нямат никакви проблеми в директните си срещи срещу Согндал. Последните 3 са завършили с победи 2:0, 4:0 и 3:0 за Розенборг. Прогноза 2.

Волеренга - Стрьомгодсет
Норвегия
Час - 19:0
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Стрьомгодсет започнаха впечатляващо сезона и дават сериозна заявка да дублират титлата си от миналата година. Тогава на два пъти биха отбора на Волеренга, който завърши в долната половина на класирането и се очаква и през този сезон да бъде някъде там. Класата е на страната на гостите. Прогноза 2.

Молде - Старт
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Молде започнаха по- силно кампанията и очакваме да продължат възходящата си линия и срещу Старт. Факт е, че Молде играят трудно срещу Старт, но сега показват страхотни игри от началото на сезона, през паузата между сезоните направиха добра селекция и подготовка и очакваме сега да си върнат за поражението от Старт през миналия сезон. Прогноза 1.

Бърно - Виктория Пилзен
Купа на Чехия
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Турнирът за Купата на Чехия е на етап полуфинали, а в единия от тях Бърно приема Виктория Пилзен. Гостите имат далеч по- стойностния тим. Това си проличава и от факта, че в първенството Виктория Пилзен имат два пъти повече точки от Бърно. В първия полуфинал преди 2 седмици Виктория спечелиха у дома с 2:0 и сега отиват в Бърно да довършат започнатото. Прогноза 2.

ТВ Програма
18:00 Левски - Локомотив Пловдив -> News7
22:05 Ювентус - Бенфика -> БНТ 1
22:05 Валенсия - Севиля -> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post.html

Comments Off on Типелиген Норвегия

Comments are closed.