Типелиген Норвегия

Олесунд - Санднес
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.05
Сигурност - 7/10
Не виждаме просто как домакините, които се намират в трагично състояние, ще победят. Те имат само една победа в 12-те си мача от началото на кампанията, докато Санднес показаха доста добра игра в последния кръг и победиха силния състав на Бодьо Глимт. Санднес победиха и в последното си гостуване на Олесунд. Още повече, че домакините се представят по- добре като гости, отколкото като домакини. Прогноза Х2.

Бодьо Глимт - Молде
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Домакините не са лош отбор, просто гостите са прекалено силни през този сезон. Молде са еднолично на първо място в класирането с цели пет точки аванс пред втория. Представянето им е впечатляващо и като домакини, и като гости. Представянето на домакините пък е на приливи и отливи. По едно време бяха в серия от три поредни победи, а след това направиха четири поредни загуби. След това загубиха в гореспоменатия мач от Санднес, така че най- вероятно ще видим нов отлив в представянето на домакините. Прогноза 2.

Согндал - Волеренга
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10
Може да се каже, че класата на гостите е с една идея по- висока, но пък домакините ще се радват на домакинското предимство и на добрата си форма, така че мачът става напълно равностоен. 2 от последните 4 мача на домакините са равенства, докато 3 от последните 5 срещи на гостите също са Х. И букмейкърите смятат този двубой за напълно равностоен - коефициентът и за двата отбора е 2.60. Прогноза Х.

Бран - Од БК
Норвегия
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10
Залогът ни тук е най- вече заради коренно противоположното състояние на формата на двата отбора. Тази на Бран е трагична - те са в серия от четири поредни загуби и като цяло игрите им от началото на сезона са под всякаква критика и са на предпоследно място. Од БК пък правят страхотен старт на сезона и в момента заемат 4-тата позиция с три пъти повече точки от Бран. В последните си четири мача имат три победи и едно равенство. Прогноза 2.

ТВ Програма
23:00 Бразилия - Хърватия -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_12.html

Comments Off on Типелиген Норвегия

Comments are closed.