Топ прогнози за неделя

Уотфорд - Кристъл Палас
Англия
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Един двубой между два равностойни отбора, в който очакваме две неща да наклонят везните - домакинското предимство и формата от последните две седмици. Уотфорд, освен очевидното предимство на домакинството си, имат и предимство от това, че спечелиха последните си два мача. Със същото не могат да се похвалят гостите, които имат две загуби в последните си два мача. Тези неща очакваме да направят разликата. Прогноза 1.

Твенте - Рода
Холандия
Час - 17:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Много трудно е за Твенте да достигнат до победата от началото на сезона. Всъщност, изглежда направо невъзможно - те все още нямат успех след първите 6 кръга. Рода имат много по-солидно представяне досега - три победи, две равенства и само една загуба. Ясно е, че домакините са по-добрият отбор по принцип, но обикновено моментната форма е много по-важна. Прогноза 2.

Фейенорд - Цволе
Холандия
Час - 15:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10

Тук също ще се доверим на отбора във форма. Цволе започнаха сезона с 4 победи и 2 равенства. Фейенорд имат една точка по-малко спечелена от тях. Цволе спечелиха последния мач между двата тима с класика 3:0, така че хич не е невъзможно сега да спечелят поне точка. Прогноза 2.

Де Граафшап - Вилем II
Холандия
Час - 13:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

Де Граафшап е най-слабо започналият отбор в холандското първенство. Всъщност е невъзможно някой да започне по-слабо от тях, защото те все още нямат спечелена точка. В пет от загубите си допуснаха по цели 3 гола. Противникът им в пет от шестте си мача не допусна повече от един гол. Това е важна статистика. Извън статистиката е фактът, че домакините влизат в елита, след като през миналия сезон бяха в Юпилер лигата. Явно играта на по-високо ниво не им е по силите. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_27.html

Comments Off on Топ прогнози за неделя

Comments are closed.