Топ футболни залози

Метц - Марсилия
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Въпреки драстичния спад на формата им в последния месец, Марсилия остават нашия фаворит в този мач. Като цяло играчите на Марсело Биелса правят положителен сезон, като по едно време дори бяха сред кандидатите за шампион, но сега серията им от 4 поредни загуби разваля добрите впечатления. Метц е удобен отбор, срещу който да се върнат на победния път. Марсилия имат 3 поредни победи срещу Метц. А победата е много важна, за да не изпуснат и последния влак за Европа. Срещу предпоследния и на 99% изпадналия Метц, не би трябвало да е толкова трудно. Прогноза 2.

Витория Гимараеш - Ещорил
Португалия
Час - 22:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
5-ия в класирането Витория Гимараеш е домакин на 12-ия Ещорил. Двубоят изглежда по-важен за домакините, тъй като те се борят за участие в европейските клубни турнири. Витория са в много добра домакинска форма. Те спечелиха 3 от последните си 4 мача пред собствена публика. Ещорил пък имат само 4 спечелени точки в последните си 7 гостувания. Очакваме домакинския фактор да се окаже от решаващо значение днес в този мач. Прогноза 1.

НЕК Ниймеген - Аякс младежи
Холандия 2-ра дивизия
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Перфектният НЕК Ниймеген излиза срещу намиращия се в крайно неубедителна форма младежки отбор на Аякс. НЕК демонстрират, че са отбор за елита. Преднината им пред втория в класирането е 24 точки и, разбира се, отдавна са се класирали и на теория за първата дивизия, но това по никакъв начин не ги спира да побеждават. Домакините се намират в невероятната серия от 19 (!) поредни победи. Повечето от тях направени с разлика. Аякс пък са в серия от 6 поредни загуби. Няма какво повече да коментираме за този мач. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Маастрихт - Ден Бош
Холандия 2-ра дивизия
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Моментната форма очакваме да реши точи мач. Маастрихт се намират в серия от 5 поредни победи, докато гостите са спечелили едва 2 точки в последните си 7 срещи. Освен това, домакините са пред Ден Бош в класирането с четири позиции разлика, така че в домакинството им шансовете са на тяхна страна. Прогноза 1.

ТВ Програма
18:00 Берое - ЦСКА ---> Diema Sport HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/blog-post.html

Comments Off on Топ футболни залози

Comments are closed.